Cihan Haber Ajansı Gündemi


- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şili Başkanı Michelle Bachelet ile görüşecek. Görüşmenin ardından iki lider Başkanlık Sarayı'nda öğle yemeğinde bir araya gelecek. Erdoğan akşam Latin Amerika Ülkeleri Ekonomik Komisyonu'nda yapılacak konferansta iş adamları ile görüşecek. (Santiago)

- Bakanlar Kurulu, Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında Çankaya Köşkü'nde toplanacak. Başbakan ayrıca akşam STK temsilcilerini kabul edecek. (13.00-20.00-Ankara)

POLİTİKA

- TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Almanya'nın Saksonya Eyalet Meclisi Başkanı Matthias Robler'i kabul edecek. (11.00-Ankara)

- HDP Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı, parti genel merkezinde eş genel başkanlar Figen Yüksekdağ ve Selahattin Demirtaş'ın başkanlığında yapılacak. (12.00-Ankara)

- Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, 2015 yılı Uçak Filosu istatistikleri açıklanacak. (10.00-Ankara)

EKONOMİ

- Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM), Ocak ayı ihracat rakamlarını yazılı olarak açıklayacak. (10.00-İstanbul)

DÜNYA

- Belçika ve Fransa terörle mücadelede işbirliğini görüşmek üzere üst düzey bir toplantı yapacak. Toplantıya Belçika Başbakanı Charles Michel ve Fransız mevkidaşı Manuel Valls katılacak. (Brüksel)

- Yemen'de, hükümet güçleri ile Husiler arasında devam eden çatışmalar ve gelişmeler takip ediliyor. (Sana)

GÜNCEL

- Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar ve Ankara Temsilcisi Erdem Gül'ün işlediği iddia edilen suça ilişkin 'aynen eylem' adı altında destek verenler aynı haberin altına imza atarak Ankara ve İstanbul adliyesinde kendileri hakkında suç duyurusunda bulunacak. (10.00-Ankara-İstanbul)

- Selam Tevhit terör örgütünü soruşturdukları için tutuklu bulunan emniyet mensupları, 18 ay sonra İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkacak. (09.00-İstanbul)

- CHP İstanbul İl Başkanlığı, toplu taşıma ücretlerine yapılacak zammın iptali için İstanbul Bölge İdare Mahkemesi'ne başvuracak. (11.00-İstanbul)

- Şırnak'ın Cizre ilçesinde, PKK'ya yönelik operasyonda teröristlerin düzenlediği roketatarlı saldırı sonucu şehit olan özel harekat polisi Taner Cinpolat'ın cenazesi Gaziantep'te toprağa verilecek. (Gaziantep)

- Şırnak'ın Cizre ilçesinde çıkan çatışmada şehit düşen Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Ahmet Semerci'nin cenazesi Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde toprağa verilecek. (Balıkesir)

- Şırnak'ın Cizre ilçesinde PKK'lıların saldırısı sonucu şehit düşen yaşındaki özel harekat polis memuru Ömer Güney'in cenazesi Sivas'ta toprağa verilecek. (Sivas)

- Sokağa çıkma yasağının uygulandığı ilçelerdeki gelişmeler takip ediliyor. (Diyarbakır-Şırnak)

SPOR

- Türkiye Kupası Son 16 Turu, Medipol Başakşehir-Büyükçekmece Tepecikspor ve Trabzonspor-Akhisar Belediyespor karşılaşmalarıyla tamamlanacak ve çeyrek finale kalacak son iki takım da belli olacak. (18.00-20.45-İstanbul-Trabzon)

- Galatasaray'ın ara transferde kadrosuna kattığı Martin Linnes, Beyoğlu GS Store'de taraftarlarla bir araya gelecek. (15.00-İstanbul)

- Türkiye Bilardo Federasyonu ve Uluslararası Bilardo Federasyonu'nun 2016 yılı faaliyet programında yer alan '3 Bant Dünya Bilardo Kupası' birinci ayak yarışmaları Bursa'da başlıyor. (10.00-Bursa) CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER