Cihan Haber Ajansı Gündemi


- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan TÜGİK Genel Kurulu'na katılacak. Ardından TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ı makamında ziyaret edecek. Sonrasında sırasıyla MİT Müsteşarı Hakan Fidan, Genelkurmay Başkanı Org. Hulusi Akar ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu kabul edecek. (11.00-12.30-14.30-15.30-17.00-Ankara)

- Başbakan Ahmet Davutoğlu Çankaya Köşkü'nde sırasıyla MİT Müsteşarı Hakan Fidan, Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar, RTÜK üyeleri ve Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'i kabul edecek. Akşam saatlerinde ise Cumhurbaşkanı ile haftalık olağan görüşme yapacak. (11.30-12.30-14.00-15.45-17.00-Ankara)

POLİTİKA

- Plan Bütçe Komisyonunda Milli Eğitim Bakanlığı bütçesi görüşülecek. (Ankara)

- Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Televizyon Yayıncıları Derneğinin Conrad Otel'deki çalışma toplantısına katılacak. (14.00- İstanbul)

- Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi, İstanbul Ticaret Odası (İTO) olağan meclis toplantısına katılacak. (16.00- İstanbul)

EKONOMİ

- TÜSİAD'ın 46. Olağan Genel Kurulu toplanacak. Toplantıya Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek de katılacak. (09.30-İstanbul)

DÜNYA

- NATO savunma bakanları toplantısı devam ediyor. (Brüksel)

- İran'da devrimin yıl dönümü törenlerle kutlanacak. (Tahran)

GÜNCEL

- Diyarbakır'ın Sur ilçesinde güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan 26 yaşındaki uzman onbaşı Kadir Genç, Adana'nın Karaisalı ilçesine bağlı Güvenç köyünde toprağa verilecek. (Adana)

- Sokağa çıkma yasaklarının devam ettiği ilçelerdeki gelişmeler takip ediliyor. (Şırnak-Diyarbakır)

- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İl Kadın Kolları, Özgecan Aslan cinayetinin yıldönümü nedeniyle Taksim Tünel'de kadına şiddete dikkat çekmek için eylem yapacak. (11.00-İstanbul)

- Tutuklu gazetecilerin serbest bırakılması için başlatılan Silivri Cezaevi önündeki umut nöbetini DİSK Genel Başkanı Kani Beko, DİSK Genel Sekreteri Arzu Çerkezoğlu, İTUC Genel Sekreter Vekili Jaap Vienan ve ETUC Genel Sekreteri Luca Visentini tutacak. (10.00-İstanbul)

- Tüketici Hakları Derneği, kayıp-kaçak, dağıtım, iletim, perakende satış hizmet ve sayaç okuma bedelleri ile bu bedellerden alınan yüzde 18 KDV'nin iadesi için Enerjisa Başkent Elektrik Perakende Satış A.Ş. önünde eylem yapacak. (11.00-Ankara)

- Türk Pediatrik Kardiyoloji ve Kalp Cerrahisi Derneği, '7-14 Şubat Dünya Doğumsal Kalp Hastalıkları Farkındalık Haftası' etkinlikleri kapsamında toplantı yapacak. (10.00-Ankara)

- T.C. Milli Eğitim Bakanlığı, T.C. Sağlık Bakanlığı ve Türk Kızılayı tarafından ortaklaşa yürütülen 'Geleceğin Kan Bağışçılarının Kazanımı Projesi' kapsamında, gönüllü ve karşılıksız kan bağışının önemi konusunda etkinlik yapılacak. (09.30-Ankara)

SPOR

- Türkiye Kupası'nda çeyrek final ilk maçlarının sonuncusu Medipol Başakşehir ile Çaykur Rizespor arasında Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanacak. (20.45-İstanbul)

- II. Kış Gençlik Olimpiyat Oyunları'nda mücadele edecek olan aralarında 13 milli sporcunun da bulunduğu kafile İstanbul Atatürk Hava Limanı'ndan Norveç'in Oslo şehrine uçacak. Ekip oradan da kara yoluyla yarışların yapılacağı Lillehammer'e geçecek. (13.45-İstanbul)

- Uluslararası Kayak Federasyonu (FIS) tarafından düzenlenen 'FIS Snowboard Dünya Kupası'nın final etabı, Kayseri'de Erciyes'te düzenlenecek. FIS Snowboard Dünya Kupası Erciyes Etabı'nın tanıtım toplantısı, Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Erol Yarar, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ve Erciyes A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Murat Cahit Cıngı'nin de katılımıyla İstanbul'da Ortaköy'deki Radisson Blu Bosphorus Hotel'de gerçekleşecek. (12.30-İstanbul)

- Süper Lig takımlarının 21. hafta maçlarıyla ilgili hazırlıkları takip edilecek. CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER