Cihan Haber Ajansı Gündemi


- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mabeyn Köşkü'nde Katar Emiri Şeyh Temim Bin Hamad Al Sani ile çalışma yemeğinde bir araya gelecek. (14.30-İstanbul)

POLİTİKA

- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu ile HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, DİSK'in 15. Olağan Genel Kurulu'na katılacak. (10.00-İstanbul)

- TBMM bütçe görüşmeleri Plan Bütçe Komisyonu'nda devam ediyor. Bugün Orman ve Su İşleri Bakanlığı ve Ekonomi Bakanlığı bütçeleri görüşülecek. (Ankara)

- Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Öncüpınar Sınır Kapısı'nın bulunduğu bölgede konteyner kenti ziyaret edecek. (Kilis)

- Meclis'te HDP, MHP, CHP ve AK Partili vekillerin basın toplantıları olacak. (Ankara)

- CHP'nin Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Parti Sözcüsü Selin Sayek Böke, şu andaki tıkanıklığın temel sebebinin hukuku hiçe sayan bir iktidarın ve Cumhurbaşkanı'nın olması olduğunu söyledi. (ÖZEL-Ankara)

EKONOMİ

- TÜİK, 2015 Aralık ayına ait Sanayi Ciro Endeksi'ni açıklayacak. (Ankara)

- TÜİK, 2015 Aralık ayına ait Dış Ticaret Endeksleri'ni açıklayacak. (Ankara)

DÜNYA

- Almanya'da 3 gün sürecek Münih Güvenlik Konferansı başlayacak. (Münih)

GÜNCEL

- Diyarbakır'ın Sur ilçesinde terör örgütü PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada yaralandıktan sonra tedavi gördüğü hastanede şehit olan özel harekatçı jandarma uzman çavuş Yusuf Alsancak'ın naaşı, cuma namazını müteakip Kırıkkale Şehitliği'nde toprağa verilecek. (Kırıkkale)

- Eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün kayınpederi Ahmet Özyurt'un cenazesi, Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii'nde öğle vakti kılınacak namazın ardından toprağa verilecek. (12.30-İstanbul)

- Suriye sınırında ve sokağa çıkma yasağı uygulanan bölgelerdeki gelişmeler takip ediliyor (Kilis-Diyarbakır-Şırnak)

- Eğitim-İş, 'Laik Eğitim ve Emeğe Saygı Yürüyüşü' ile ilgili açılan davayla ilgili aralarında Eğitim-İş Genel Başkanı Veli Demir'in de bulunduğu 100'e yakın eğitimcinin yargılandığı dava Ankara 25. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülecek. Dava öncesi Ankara Adliyesi önünde basın açıklaması yapılacak. (09.30-Ankara)

SPOR

- Süper Lig 2015 - 2016 Hasan Doğan Sezonu'nun 21. hafta açılış maçında Fenerbahçe ile Kasımpaşa, Kadıköy'de karşı karşıya gelecek. (20.00-İstanbul)

- Galatasaray, Süper Lig'in 21. haftasında 13 Şubat Cumartesi günü saat 19.00'da oynayacağı karşılaşma için Adana'ya gidecek. Sarı kırmızılılar, Mersin İdmanyurdu karşılaşması öncesinde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde bir antrenman daha gerçekleştirdikten sonra özel bir uçuşla Adana'ya hareket edecek. (12.00-15.15-İstanbul)

- Süper Lig takımlarının 21. hafta maçlarıyla ilgili hazırlıkları takip edilecek. CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER