Cihan Haber Ajansı Gündemi


POLİTİKA

- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi ziyaret için Ankara'da bulunan Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz Al Suud'u, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde törenle karşılayacak. Kral Selman'a devlet nişanı tevcih töreninin ardından resmi öğle yemeğine geçilecek. Yemeğe Başbakan Ahmet Davutoğlu da katılacak. Erdoğan ile Kral Selman'ın baş başa görüşmesi sonrası heyetler arası görüşme gerçekleştirilecek. (13.30-13.45-15.00-16.00-Ankara)

- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkmenistan Büyükelçisi İşangulu Hocamuhammedoviç Amanlıyev'in Güven Mektubu'nu Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul edecek. (11.00-Ankara)

- Kral Salman, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu JW Marriott Otel'de kabul edecek. (19.00-Ankara)

- TBMM'de MHP, AK Parti, HDP ve CHP grup toplantıları gerçekleştirilecek. (10.30-11.30-12.30-13.30-Ankara)

- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu ile Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nda, turizm sektörü ve çalışma hayatına dönük yeni desteklerle ilgili ortak basın toplantısı yapacak. (10.00-Ankara)

EKONOMİ

- TÜİK, şubat ayına ilişkin kümes hayvancılığı üretimi istatistiklerini paylaşacak. (10.00-Ankara)

DÜNYA

- Azerbaycan-Ermenistan cephe hattında yaşanan gelişmeler takip ediliyor. (Bakü)

- KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Almanya'da resmi temaslarda bulunuyor. (Berlin)

GÜNCEL

- Mavi Marmara davasının görülmesine İstanbul 7. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edilecek. (İstanbul)

- Kayseri'de 17 yaşındaki lise öğrencisi Cansel Buse K.'ya cinsel istismarda bulunarak intiharına neden olduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan matematik öğretmeni Bayram Ö. (32) ikinci defa hakim karşısına çıkacak. Öğretmen hakkında bugün karar verilmesi bekleniyor. (Kayseri)

- Diyarbakır'ın Hani ilçesinde jandarma karakoluna düzenlenen saldırı ile ilgili gelişmeler takip ediliyor. (Diyarbakır)

- Mersin'in Tarsus ilçesinde bindiği minibüste öldürülen üniversite öğrencisi 20 yaşındaki Özgecan Aslan'ın katili şoför Ahmet Suphi Altındöken'in cezaevinde vurularak öldürülmesi ile ilgili gelişmeler takip ediliyor. (Adana-Mersin)

- Akhisar Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen Soma davasının yedinci duruşması başlayacak. (09.00-Manisa)

- Sokağa çıkma yasağının uygulandığı yerlerdeki gelişmeler takip ediliyor. (Mardin-Şırnak-Diyarbakır)

- Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Havuzbaşı'ndaki Kent Meydanı'nda 'Balık Günleri' kapsamında vatandaşlara ekmek arası balık dağıtacak. (Erzurum)

KÜLTÜR-SANAT

- Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Boğaziçi Üniversitesi'ne konuk olacak. (15.00-İstanbul)

SPOR

- 1905 Galatasaray Yönetici ve İşadamları Derneği'nin kuruluşunun 15. yılında 'Galatasaray'da Yılın Sporcusu' ödülü Bayan Voleybol Takımı'na verilecek. Tören Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'daki çok amaçlı toplantı salonunda düzenlenecek. (12.00-İstanbul)

- Euroleague play off turu ilk maçında Fenerbahçe, İspanya temsilcisi Real Madrid'i konuk edecek. (20.45-İstanbul)

- Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final rövanş maçlarından ikisi bu akşam oynanacak. Günün maçlarında Manchester City-PSG ve Real Madrid-Wolfsburg karşı karşıya gelecek.

- Süper Lig takımlarının 29. hafta maçlarıyla ilgili hazırlıkları takip edilecek. CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER