Cihan Haber Ajansı Gündemi


-TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Parlamenterler Türk Müziği Korosu'nun 'Yeni Yıl Konseri'ni izleyecek.(18.30-Ankara)

-Başbakan Ahmet Davutoğlu, Başbakanlık Resmi Konutu'nda Özel Güvenlik Toplantısı'na katılacak, ardından Başbakanlık Merkez Bina'da Bakanlar Kurulu'na başkanlık edecek. Davutoğlu, gayrimüslim azınlık sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve kanaat önderleri ile Ankara Palas'ta yemekte bir araya gelecek. (11.30-14.00-20.00-Ankara)

POLİTİKA

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın'ı ziyaret edecek, il yönetimi ile toplantı yapacak.
Kılıçdaroğlu genel merkezde MYK'ya başkanlık edecek. (10.00-İstanbul / 15.00-Ankara)

EKONOMİ

-Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve İTO Başkanı İbrahim Çağlar, G20'nin alt gruplarından biri olan ve G20 ülkelerinin düşünce kuruluşlarını bir araya getiren Think20 (T20)'nin İTO'da düzenlenecek toplantısına katılacak. (9.30-İstanbul)

-TCMB, Aralık ayı Ödemeler Dengesi  istatistiklerini açıklayacak. (10.00-Ankara)

-TÜİK, Aralık ayı Motorlu Kara Taşıtları istatistiklerini açıklayacak. (10.00-Ankara)

DÜNYA

-İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, zafer bayramı kutlamalarına katılarak konuşma yapacak. (Tahran)

-AB Bakanı Volkan Bozkır, AB yetkilileri ile temaslarda bulunacak. (Brüksel)

-Kıbrıs Rum Yönetimi lideri Nikos Anastasiadis, AB Konseyi Başkanı Donald Tusk'la görüşecek. (Brüksel)

GÜNCEL

-Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in de aralarında bulunduğu 16 kişi hakkında, 'ihaleye fesat karıştırmak', 'resmi belgede sahtecilik' ve 'edimin ifasına fesat karıştırmak' suçlamalarıyla açılan davanın görülmesine 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edilecek. (10.00-Eskişehir)

-Tüm yurtta etkili olan kar yağışı ile ilgili gelişmeler takip ediliyor. 

SPOR

-Türkiye Kupası'nda son 16'ya kalan takımların maçlarına Kardemir KarabüksporMersin İdmanyurdu, Bursaspor – İstanbul Başakşehir, KayserisporBeşiktaş ve Çaykur RizesporFenerbahçe karşılaşmalarıyla devam edilecek. (14.00/16.00/18.00/20.45)

-Galatasaray Spor Kulübü Olağan Aylık Divan Kurulu Toplantısı Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'nda yapılacak. (13.30-İstanbul)

-Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan yeni stadyumun Bursaspor Kulübü'ne devir teslimi, Heykel Tarihi Belediye binasında yapılacak (14.00-Bursa)

Bursaspor ile İstanbul Başakşehir takımları, Atatürk Stadı'nda oynanacak maçta, Türkiye Kupası'nda çeyrek finale yükselme mücadelesi verecek. (16.00-Bursa)
CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER