Cihan Haber Ajansı Gündemi


İSTANBUL (CİHAN)- -Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tophane-i Amire'de, 'Kelam'dan Kalem'e Büyük Buluşma Klasik Sanatlar Sergisi'nin açılış töreni ve Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda düzenlenen Zümrüdüanka 'Yeşilay Enleri 2015'in ödül törenine katılacak. (11.00-20.00-İstanbul)

-Başbakan Ahmat Davutoğlu, Lizbon'da temaslarını tamamlayarak ABD'ye gitti. Davutoğlu, Goldman Sachs yatırımcılarıyla öğle yemeğinde biraraya gelecek. (New York)

POLİTİKA

-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, 2015 yılı yatırım programında yer alan OSB ve SS yönetimlerine ilişkin bilgilendirme yapacak. (10.00-Ankara)

-CHP MYK, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında genel merkezde toplanacak. (13.00-Ankara)

-BBP Genel Başkanı Mustafa Destici genel merkez binasında basın toplantısı düzenleyecek. (11.00-Ankara)

EKONOMİ

-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, '4G Sürecinin Başlatılması' konulu bir basın toplantısı yapacak. (13.30-İstanbul)

DÜNYA

-Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Irak'ta mevkidaşı Halid el-Ubeydi ile görüşecek, Başbakan Haydar el-İbadi ile bir araya gelecek. (Bağdat)

-Bulgaristan'ı ziyaret eden Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'e resmi karşılama töreni yapılacak. (Sofya)

GÜNCEL

-12 Eylül darbesinde 17 yaşındayken idam edilen Erdal Eren'in annesi için Karşıyaka Mezarlığı'nda öğle vakti cenaze töreni düzenlenecek. (Ankara)

- 'Aile İçi Şiddete Karşı Sessiz Kalma, Döngüyü Kır' projesi kapsamında Salt Galata'da bir basın toplantısı düzenlenecek. (09.45-İstanbul)

-Orhangazi Üniversitesi'nde 'Zirvede Kadın Olmak' konulu seminer düzenlenecek. (13.15-Bursa)

SPOR

-Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçlarında Bursaspor-Gençlerbirliği ile Mersin İdmanyurdu-Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. (18.30-20.30-Bursa-Mersin)

-Süper Lig'in 23. Haftasında Fenerbahçe'ye konuk olacak Galatasaray bu maçın hazırlıklarına yapacağı antrenmanla başlayacak. (11.00-İstanbul)

-Süper Lig'in 23. Haftasında Akhisar Belediyespor'u ağırlayacak olan Kasımpaşa'da, bu maçın hazırlıkları yapılacak antrenmanla devam edecek.

-Süper Lig takımlarının haftanın maçlarıyla ilgili hazırlıkları takip edilecek.




CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER