Cihan Haber Ajansı Gündemi


İSTANBUL (CİHAN)- - TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit'i ziyaret edecek. Çiçek. 'Bir projem var! Bir Önerim var!' 3. Dönem Ödül Törenine katılacak. (10.00-18.30-Ankara)

POLİTİKA

- TBMM Genel Kurulu'nda, İç Güvenlik Paketi'nin görüşmeleri devam edecek.(14.00-Ankara)

- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Konya'da, Dedeman Otel'de tarım üreticileri ve temsilcileriyle "Geleceği Birlikte Kuruyoruz" toplantısına katılacak ve basın toplantısı düzenleyecek. Kılıçdaroğlu, kentte çeşitli ziyaretlerde bulunacak. Mevlana Türbesi'ni ziyaret edecek. (10.00/17.30-Konya)

- Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ile birlikte Şanlıurfa Suruç'taki çadır kentle Ayhan Şahenk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni hizmete açacak. Bakan Avcı ayrıca Tülmen Köyü Kırsal Kalkınma Kadın Kooperatifinin açılışına katılacak. (11.30-13.00-16.00-Şanlıurfa)

- Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Danimarka Meclisi Dış Politika Komitesi Başkanı Mette Gjerskov ile çalışma yemeğinde bir araya gelecek. (13.00- İstanbul)

- Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, 5. Uluslararası Demiryolu Hafif Raylı Sistemler Lojistik Fuarı'nın açılışını yapacak. (11.00- İstanbul)

- CHP Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya, Tüketici Hakları Derneği Başkanı Turhan Çakar'ı ziyaret edecek. (11.00-Ankara)

EKONOMİ

- Arap Bankalar Birliği ve Türkiye Bankalar Birliği'nin işbirliğiyle 5'inci Arap - Türk Ekonomi Diyaloğu Forumu düzenlenecek. (09.00-İstanbul)

- Bankacılık Düzenleme ve Denetleme kurumu (BDDK), tüketici kredileri ve kredi kartı harcamalarına ilişkin verileri açıklayacak. (14.00)

- TÜİK, 2014 yılı 4. çeyrek işgücü maliyeti endeksi ile 2014 yılına ilişkin "İstatistiklerle Kadın" istatistiklerini açıklayacak. (10.00)

GÜNCEL

- Bakırköy 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde Tahşiye davasının görülmesine devam edilecek. (10.00- İstanbul)

- İzmirli avukatlar, İzmir Adliyesi önünde İç Güvenlik Yasa Tasarısı'nın geri çekilmesi ve Puşi taktıkları gerekçesiyle 3 öğrenci hakkında verilen tutuklama kararı ile ilgili basın açıklaması yapacak. (12.00-İzmir)

SPOR

- Beşiktaş'ta Sivasspor maçı hazırlıkları devam ediyor (17.00-İstanbul)

- Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Kadın basketbol takımı oyuncuları ile bir araya gelecek. (13.00-İstanbul)

- Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki derbi maça yönelik çalışmalar takip ediliyor.

- Galatasaraylı futbolcular destek verdikleri böbrek vakfını ziyaret edecek. (14.30-İstanbul)

- Takımların hafta sonuna yönelik çalışmaları takip ediliyor. CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER