Cihan Haber Ajansı Gündemi


İSTANBUL (CİHAN)- - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Balıkesir'de, Ekonomi Ödülleri 2015 Töreni'ne katılacak ve STK temsilcileriyle kahvaltıda biraraya gelecek. Erdoğan, Kuva-i Milliye Meydanı'nda toplu açılış törenine katılacak ve vatandaşlara hitap edecek. (10.30/12.30/14.30-Balıkesir)

- AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin Sinan Erdem Spor Salonu'nda düzenlediği İstanbul İl Kadın Kolları Kongresi'ne katılacak.(13.30-İstanbul)

POLİTİKA
- Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, Karaman İl Başkanlığı 5. Olağan Kongresi'ne katılacak. (10.00-Karaman)

- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik Şanlıurfa'da, Kuran ve Çuvanlı aşiretlerinin barış yemeğine katılacak. Sulutepe Göleti Mevkii'ndeki fidan dikim etkinliğine katılacak. Viranşehir kaymakamlığını ve partisinin ilçe başkanlığını ziyaret edecek. (11.00/14.00-Şanlıurfa)

DÜNYA
- Suudi Arabistan'ın en büyük kültürel etkinliklerinden Riyad Uluslararası Kitap Fuarı'nda Fethullah Gülen'in eserlerini inceleyen ülkenin önde gelen alimlerinden belagat uzmanı Prof. Dr. Abdullah bin Salih bin Muhammed El-Urayni, Hocaefendi'nin kitaplarındaki vizyon, samimiyet ve üslubu överek, "Gerçekten, başkasında bu lezzeti bulamıyorum." dedi. (Riyad)

- Galatasaray Eğitim ve Öğretim Merkezi, Kazakistan'ın eski başkenti Almatı'da sahaya indi. (Almatı)

GÜNCEL
- Üniversiteye girişte birinci aşama olan ve 2 milyon 126 bin 681 adayın başvurduğu 160 dakika sürecek Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) yapılacak. (10.00)

- Esenyurt'ta 11 işçinin hayatını kaybettiği çadır yangınının üçüncü yıldönümünde, Marmara Park AVM önünde anma etkinliği yapılacak. (13.00-İstanbul)

- 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle hekimler Tünel'den Taksim'e yürüyecek. (12.00-İstanbul)

SPOR
- Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 24. hafta maçlarına Eskişehirspor - Mersin İdmanyurdu, Beşiktaş - Kayseri Erciyesspor ve GençlerbirliğiFenerbahçe karşılaşmalarıyla devam edilecek. (13.00/16.00/20.00-Eskişehir/Ankara)

- PTT 1. Lig'de 24. hafta maçlarına KayserisporAltınordu, Orduspor - Osmanlıspor Futbol Kulübü, BolusporDenizlispor ve Antalyaspor -Adana Demirspor karşılaşmalarıyla devam edilecek. (13.30/15.00/18.30)
CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER