Cihan Haber Ajansı Gündemi


İSTANBUL (CİHAN)- - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda yapılacak Devlet Övünç Madalyası Tevcih Töreni'ne katılıyor. Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, ASELSAN Gölbaşı Yerleşkesi Açılış törenine de katılacak. Erdoğan, daha sonra İspanya Senato Başkanı Pio Garcia Escudero ve Azerbaycan Cumhuriyet Başsavcısı Zakir Garalov ile Yargıtay Başsavcısı Sayın Hasan Erbil'i Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda kabul edecek. (11.00 -13.30 - 16.00- 17.00-Ankara)

- Başbakan Ahmet Davutoğlu, Afganistan Dışişleri Bakanı Selahaddin Rabbani'yi kabul edecek. Davutoğlu, daha sonra Bakanlar Kurulu'na başkanlık yapacak. (15.30 -16.30 -Ankara)

POLİTİKA

- CHP MYK, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında genel merkezde toplanacak. (12.00-Ankara)

- HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Avrupa Alevi Birlikleri Konfederasyonu heyetiyle görüşecek. (10.00-Ankara)

- Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı 2014 yılı Gübre Kullanım Miktarını açıklayacak. (10.00-Ankara)

EKONOMİ

- TÜİK, Şubat ayı Tarım Ürünleri Üretici Fiyat Endeksi'ni (Tarım-ÜFE) ile Aralık ayı İşgücü İstatistiklerini açıklayacak. (10.00-Ankara)

- TCMB, Ocak ayı Kısa Vadeli Dış Borç İstatistiklerini açıklayacak. (10.00-Ankara)

- Kalkınma Bakanlığı 2014 yılı 4. dönem Toplam Sanayide Birim Ücret Endeksini açıklayacak.
(14.00-Ankara)

DÜNYA

- AB Dışişleri ve Güvenlik Politikalar sorumlusu Federica Mogheri'nin ev sahipliğinde, İran, İngiltere, Fransa, Almanya dışişleri bakanları devam eden nükleer müzakereler için bir araya gelecek. (Brüksel)

- AB dışişleri bakanları AB zirvesi öncesinde Ukrayna krizini görüşmek için buluşuyor. (Brüksel)

- Almanya Başbakan Angela Merkel, Ukrayna Devlet Başkanı Petro Poroshenko ile görüşecek. (Berlin)

GÜNCEL

- Esenyurt Belediyesi önünde Tüketiciler Derneği Başkanı Aydın Ağaoğlu ve CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal'ın katılacağı bir eylem yapılacak. (15.00-İstanbul)

- Bursa'da şehit ve gazi yakınlarına Devlet Övünç Madalyası ve Beratları teslim edilecek. (11.00-Bursa)

SPOR

- Süper Lig'in 24. Hafta kapanış maçında Gaziantepspor ile Trabzonspor Gaziantep Kamil Ocak Stadı'nda karşı karşıya gelecek. (20.00-Gaziantep)

- PTT Birinci Lig'in 24. Hafta kapanış maçında Karşıyaka ile Manisaspor İzmir Atatürk Stadı'nda karşı karşıya gelecekler. (19.00-İzmir)

- Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu ile Kulüpler Biriliği Vakfı Yönetim Kurulu, TFF Riva Hasan Doğan Tesisleri'nde 'Havuz İhalesi'ni görüşmek üzere bir araya gelecek. (17.00-İstanbul)

- A haberleri'>UEFA Avrupa Ligi Son Turu rövanş maçında Belçika ekibi Club Brugge'ü konuk edecek, Beşiktaş'ta bu maçın hazırlıkları başlayacak.

- Hafta sonu oynanan maçların yansımaları ve gelecek haftaya yönelik takımların çalışmaları takip edilecek. CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER