Cihan Haber Ajansı Gündemi


İSTANBUL (CİHAN)- -Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Havalimanı'ndan Slovenya'ya hareket edecek. (10.00-İstanbul)

-Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ekonomik Koordinasyon Kurulu Toplantısı'na başkanlık edecek. Davutoğlu, seçim çalışmalarını sürdürecek. (10.00-11.30-Ankara)

POLİTİKA

-TBMM Genel Kurulu toplanacak. (14.00-Ankara)

-Kemal Kılıçdaroğlu, organize sanayi bölge başkanları ile toplantı yapacak. Kılıçdaroğlu, parti genel merkezinde MYK toplantısına katılacak. (12.00-14.00-Ankara)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2014 yılı ölüm nedenleri istatistikleri, Mart ayı Ekonomik Güven Endeksi verileri ve 2014 yılı ikinci 6 aylık dönem elektrik ve doğalgaz fiyat verilerini açıklayacak. (10-Ankara)

DÜNYA

-Yemen'e başlatılan 'Kararlılık Fırtınası' operasyonuna ilişkin gelişmeler takip ediliyor. (Sana-Riyad)

-Cumhurbaşkanı Erdoğan, Slovenya Cumhurbaşkanı Borut Pahor tarafından Kongre Meydanı'nda resmi törenle karşılanacak. (Ljublijana)

-ABD Dışişleri Bakanı John Kerry ve İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevat Zarif, İsviçre'de nükleer müzakerelere devam edecek. İran'la nükleer görüşmelerde son gün yarın. (Lozan)

-Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) Başkanı Hasan Sertoğlu, Kıbrıs Rum Futbol Federasyonu'na (KOP) üyelikle ilgili basın toplantısı düzenleyecek. (Lefkoşa)

GÜNCEL

-'Ulusal Kanser Haftası' çeşitli etkinliklerle kutlanacak (10.30-Bursa)

-Vali Mustafa Büyük ile kamu kurum ve kuruluşu temsilcilerinin katılımıyla 51. Kütüphane Haftası dolayısıyla kutlama programı düzenlenecek. (10.00-Adana)

SPOR

-A Milli Futbol Takımı Luksemburg ile oynayacağı özel maçın hazırlıklarını Henri Dunant Stadyumu'nda yapacağı antrenmanla tamamlayacak. (19.00-Luksemburg)

-Süper Lig'in 26. haftasında İstanbul Başakşehir ile oynayacak olan Beşiktaş, yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek. (17.00-İstanbul)

-Fenerbahçe, deplasmanda Çaykur Rize ile oynayacağı süper lig maçının hazırlıklarına, bir günlük iznin ardından yapacağı antrenmanla devam edecek. (18.00-İstanbul)

-Burssapor hafta sonu Kayseri Erciyesspor ile oynayacağı maç öncesi hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürecek. (18.00-Bursa)

CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER