Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi


DÜNYA

- KKTC'de cumhurbaşkanı seçilen Mustafa Akıncı, Cumhuriyet Meclisi'nde yemin ettikten sonra görevi devralacak. (Lefkoşa)

- Nepal'de 5 binden fazla insanın ölümüne sebep olan depremin ardından gelişmeler takip ediliyor. (Katmandu)

GÜNCEL

- Maliye Bakanı Mehmet Şimşek; Ankara Cer Modern'de Batman'ın tanıtımına yönelik hazırlanan 'Uygarlıklar Kenti Batman' kültür kitapçığı tanıtımına katılacak ardından fotoğraf sergisini gezecek. (16.00 - Ankara)

- HDP Grup Başkanvekilleri İdris Baluken ve Pervin Buldan ile İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, HDP Grup Toplantı Salonu'nda Çözüm Sürecine dair açıklamalarda bulunacak. (11.00)

SPOR

- Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Galatasaray ile Medicana Sivasspor Türk Telekom Arena'da karşı karşıya gelecek. (20.30 - İstanbul)

- PTT 1. Lig'de 30. hafta maçları Samsunspor-Osmanlıspor FK ve Manisaspor - Adana Demirspor karşılaşmalarıyla tamamlanacak. (17.00/19.00)

- Süper Lig'in 29. haftasında Trabzonspor'a konuk olacak Beşiktaş'ta bu maçın hazırlıkları devam edecek. Antrenman öncesinde bir futbolcu basın mensuplarının sorularını cevaplayacak. (12.00 - İstanbul)

- Süper Lig ekiplerinden İstanbul Başakşehir'de Eskişehirspor maçı hazırlıkları devam edecek. Antrenman öncesinde teknik ekip ve bir oyuncu basın mensuplarının sorularını cevaplayacak. (11.45 - İstanbul)

- Euroleague'de 15-17 Mayıs tarihlerinde Madrid'de düzenlenecek olan Final Four'a katılmaya hak kazanan Fenerbahçe Ülker, bu organizasyon öncesinde Fenerbahçe Ülker Sports Arena'da düzenlenecek medya gününde basın mensuplarıyla buluşacak. (12.30 - İstanbul)

- 51. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun 5. gününde 160 km'lik Muğla - Pamukkale etabı koşulacak. CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER