Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi


POLİTİKA

- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 1 Kasım seçimi bildirgesini 'Önce Türkiye' sloganı altında ATO Kongre ve Sergi Sarayı'nda açıklayacak. (11.00 - Ankara)

EKONOMİ

- TÜİK, 1. dönem (Ocak-Haziran) elektrik ve doğalgaz fiyatlarını açıklayacak. (10.00 - Ankara) - Yazılı

DÜNYA

- BM Genel Merkezi önüne 70. Dönem Genel Kurulu toplantıları için New York'a gelen Filistin Devlet Başkanı Mahmut Abbas, Filistin bayrağını göndere çekecek. Filistin'in, BM tarafından devlet olarak tanınmasının en önemli safhası olarak gösterilen bayrak törenine, 194 üye ülkenin temsilcileri katılacak. (New York)

GÜNCEL

- RTÜK merkez binasında başkan seçimi için 10. kez oylama yapılması bekleniyor

- Passolig'in (taraftar kartı) iptali için açılan davaya, Ankara Adliyesi 16. Tüketici Mahkemesi'nde devam edilecek. (10.00 - Ankara)

SPOR

- Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda Astana ile Galatasaray, Astana Arena'da karşı karşıya gelecek. Grubun diğer maçında ise Atletico Madrid - Benfica Madrid'de karşı karşıya gelecek. (19.00/21.45 - Kazakistan/İspanya)

- A haberleri'>UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda Celtic ile karşılaşacak olan Fenerbahçe bu maçın hazırlıklarına yapacağı antrenmanla devam edecek. Sarı lacivertli ekip antrenmanın ardından İskoçya'ya gidecek. (11.00/15.30 - İstanbul)

- Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Beşiktaş-Fenerbahçe maçında yaşanan hakem hatalarıyla ilgili Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı 1907 Tribünü'nde bir basın toplantısı düzenleyecek ve soruları cevaplayacak. (14.00 - İstanbul)

- Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda konuk edeceği Sporting Lizbon maçıyla ilgili bir basın toplantısı düzenleyecek. Siyah beyazlı ekip basın toplantısının ardından maçla ilgili son çalışmasını yapacak. (17.00/18.00 - İstanbul)

- UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş'a konuk olacak olan Portekiz temsilcisi Sporting Lizbon'da teknik direktör Jorge Jesus ve bir oyuncu maçın oynanacağı Atatürk Olimpiyat Stadı'nda basın mensuplarının sorularını cevaplayacak. Konuk ekip Beşiktaş maçının son çalışmasını da aynı yerde yapacak. (18.00/18.30 - İstanbul) CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER