Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi


EKONOMİ

- TÜİK 3. çeyrek kırmızı et üretimi istatistiklerini açıklayacak. (10.00 - Ankara)

- TÜİK, 2014 yılı kültürel miras istatistiklerini açıklayacak. (10.00 - Ankara)

GÜNCEL

- Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Sadi Güven, 1 Kasım Milletvekili Genel Seçimleri kesin sonucunu basın toplantısıyla açıklayacak.

- CHP'nin görevdeki il başkanları, kurultay süreci hakkında saat 11.00'da Holiday Inn Otel'de bir araya gelecek. Toplantının sonuç bildirgesi basın toplantısı ile açıklanacak.
(13.00 - Ankara)

- Opet Trafik Dedektifleri Projesi'nin '6. Karayolu Trafik Güvenliği Sempozyumu ve Sergisi' kapsamında 600 öğrenci daha 'Trafik Dedektifi' olacak. (10.00 - Ankara)

- İnsan Hakları Derneği (İHD) genel merkezinde; 7 Haziran-1 Kasım arasındaki yaşam hakkı ihlalleri, gözaltı, tutuklamalar raporu ve bilançosu açıklanacak.
(11.00 - Ankara)

SPOR

- Katar ile Doha'da özel bir maç yapacak olan A Milli Futbol Takımı'nda Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile bir oyuncu basın mensuplarının sorularını cevaplayacak. Ay yıldızlı ekip Katar maçının son çalışmasını da statta yapacak. (19.00/19.30 - Katar/Doha)

- Galatasaray Erkek Voleybol Takımı, HDI Sigorta ile isim sponsorluğu anlaşmasını Türk Telekom Arena'da imzalayacak. (10.30 - İstanbul)

- EURO2016 Fransa'ya gidecek son 4 takımın belirleneceği play off ilk maçında Norveç ile Macaristan karşı karşıya gelecek. (21.45 - Norveç)

- Süper Lig takımlarının 12. hafta maçlarıyla ilgili hazırlıkları takip edilecek. CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER