Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi


POLİTİKA

- Plan Bütçe Komisyonu'nda Milli Eğitim Bakanlığı bütçesi görüşülecek.

DÜNYA

- NATO Savunma Bakanları toplantısı devam ediyor. (Brüksel)

- İran'da devrimin yıl dönümü törenlerle kutlanacak. (Tahran)

GÜNCEL

- Milli Eğitim Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı ve Türk Kızılayı tarafından ortaklaşa yürütülen 'Geleceğin Kan Bağışçılarının Kazanımı Projesi' kapsamında, kan bağışçısının eğitimi ve kazanımı kampanyalarının lansman etkinliği yapılacak. (09.30 - Ankara)

- Tüketici Hakları Derneği, Yargıtay Hukuk Genel Kurulu ile Yargıtay 3.Hukuk Dairesi'nin kararları gereğince tüketicilerden alınan kayıp-kaçak, dağıtım, iletim, perakende satış hizmet ve sayaç okuma bedelleri ile bu bedellerden alınan %18 KDV'nin iadesi için basın açıklaması yapacak. (11.00 - Ankara)

- Eğitim Sen, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda görüşülecek olan Millet Eğitim Bütçesi gününde 'Sermayeye, Savaşa, Ranta Değil, Eğitime Bütçe İstiyoruz!' başlığıyla basın açıklaması yapacak. (11.00 - Ankara)

- Türk Pediatrik Kardiyoloji ve Kalp Cerrahisi Derneği, '7-14 Şubat Dünya Doğumsal Kalp Hastalıkları Farkındalık Haftası' etkinlikleri kapsamında; doğumsal kalp hastalığına dikkat çekmek, doğumsal kalp hastalığı ve sonuçları hakkında farkındalık yaratmak, toplumsal bilinci artırmak ve minik kalplerin sağlığına kavuşmasına destek olmak amacıyla 'Çocuklarımızın Kalbini Kazanalım' başlıklı toplantı düzenleyecek. (10.00 - Ankara)

- Tutuklu gazetecilerin serbest bırakılması için başlatılan Silivri Cezaevi önündeki umut nöbetini yarın, DİSK Genel Başkanı Kani Beko, DİSK Genel Sekreteri Arzu Çerkezoğlu, İTUC Genel Sekreter Vekili Jaap Vienan ve ETUC Genel Sekreteri Luca Visentini tutacak. (10.00 - İstanbul)

- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İl Kadın Kolları, Özgecan Aslan cinayetinin yıl dönümü nedeniyle Taksim Tünel'de kadına şiddete dikkat çekmek için eylem yapacak. (11.00 - İstanbul)

SPOR

- Türkiye Kupası'nda çeyrek final ilk maçlarının sonuncusu Medipol Başakşehir ile Çaykur Rizespor arasında Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanacak. (20.45 - İstanbul)

- II. Kış Gençlik Olimpiyat Oyunları'nda mücadele edecek olan, aralarında 13 milli sporcunun da bulunduğu kafile İstanbul Atatürk Hava Limanı'ndan Norveç'in Oslo şehrine uçacak. Ekip oradan da kara yoluyla yarışların yapılacağı Lillehammer'e geçecek. (13.45 - İstanbul)

- Uluslararası Kayak Federasyonu (FIS) tarafından düzenlenen 'FIS Snowboard Dünya Kupası'nın final etabı, Kayseri'de Erciyes'te düzenlenecek. FIS Snowboard Dünya Kupası Erciyes Etabı'nın tanıtım toplantısı, Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Erol Yarar, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ve Erciyes A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Murat Cahit Cıngı'nin de katılımıyla İstanbul'da Ortaköy'deki Radisson Blu Bosphorus Hotel'de gerçekleşecek. (12.30 - İstanbul)

- Süper Lig takımlarının 21. hafta maçlarıyla ilgili hazırlıkları takip edilecek. CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER