Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi


POLİTİKA

- Başbakan Ahmet Davutoğlu, Konya'da 42 tesisin açılış ve temel atma törenine katılacak. Davutoğlu, daha sonra Davutoğlu, Yeşil Artvin Derneği yetkililerini kabul edecek. (14.00 - Konya)

GÜNCEL

- Ankara'daki bombalı saldırıyı kınamak için KESK Ankara Şubeler Platformu, DİSK Ankara Bölge Temsilciliği, TMMOB İKK ve Ankara Tabip Odası, olayın gerçekleştiği yere karanfil bırakacak. (15.00 - Ankara)

- Uluslararası Af Örgütü, 2015'te yaşanan insan hakları ihlâllerini mercek altına aldığı yıllık raporunu Beyoğlu Aynalı Geçit Etkinlik Mekânı'nda açıklayacak. (10.30 - İstanbul)

SPOR

- Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Olağan TFF Yönetim Kurulu toplantısının ardından basın mensuplarının karşısına çıkacak. Başkan Demirören, düzenlenecek toplantıda hakemlik sistemiyle ilgili açıklamalarda bulunacak. (11.00 - Riva)

- UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu rövanş maçında, Lokomotiv Moskova ile karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe, bu maç için Moskova'ya gidecek. Sarı lacivertli ekibin teknik direktörü Vitor Pereira ve bir oyuncu, müsabakanın oynanacağı Lokomotiv Stadı'nda bir basın toplantısı düzenleyecek. Karşılaşmanın son çalışması da statta yapılacak. (TSİ 17.00/17.30 - Rusya)

- UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu rövanşında Fenerbahçe'yi ağırlayacak olan Lokomotiv Moskova'nın teknik direktörü ve bir oyuncusu, Lokomotiv Stadı'nda basın toplantısı gerçekleştirecek. Lokomotiv Moskova son antrenmanını ise aynı yerde yapacak. (14.00/14.30 - Rusya)

- Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli ve kaleci Muslera, UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu ikinci ayağında İtalya temsilcisi SS Lazio ile Roma Olimpiyat Stadı'nda oynayacakları maçın basın toplantısını statta yapacak. Sarı kırmızılı ekip, karşılaşmanın son çalışmasını da aynı yerde yapacak. (18.00/18.30 - İtalya)

- UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu rövanş maçında Galatasaray'ı ağırlayacak olan Lazio'nun teknik direktörü Stefano Pioli ve bir oyuncusu, takımın tesislerinde basın mensuplarının sorularını cevaplayacak. Ev sahibi ekip Galatasaray maçının son çalışmasını da Formello'da gerçekleştirecek. (19.45/20.15 - Roma)

- Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu ilk maçları PSV - Atletico Madrid ve Dinamo Kiev - Manchester City karşılaşmalarıyla tamamlanacak. (TSİ 21.45) CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER