Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi


İSTANBUL (CİHAN)- POLİTİKA

- CHP MYK, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında genel merkezde toplanacak. (13.00 - Ankara)

GÜNCEL

- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Sheraton Otel'deki 14. Uluslararası Petrol ve Gaz Konferansı'na (TUROGE 2015) katılacak. (09.00 - Ankara)

- Çanakkale Zaferi, Harbiye Askeri Müzesi'nde 23. Tümen Bandosu ve Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Çok Sesli Korosu tarafından düzenlenen konserle anılacak. (20.00)

SPOR

- A haberleri'>UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu rövanş maçında Beşiktaş'a konuk olacak Belçika ekibi Club Brugge'nin teknik direktörü Michel Preudhomme maçın oynanacağı Atatürk Olimpiyat Stadı'nda basın toplantısı yapacak. Konuk ekip Beşiktaş maçının son çalışmasını da statta yapacak. (18.45/19.30 - İstanbul)

- UEFA Avrupa Ligi'nde Club Brugge'ü konuk edecek Beşiktaş'ta teknik direktör Slaven Bilic ve bir futbolcu basın mensuplarının sorularını cevaplayacak. Siyah beyazlı ekip Club Brugge maçının son çalışmasını ise kendi tesislerinde yaparak kampa girecek. (16.00/18.00 - İstanbul)

- Türkiye Kupası ertelenen çeyrek final ilk maçında Kayserispor - Medicana Sivasspor karşı karşı karşıya gelecek. (19.30 - Kayseri)

- Fenerbahçe'de Süper Lig'in 25. haftasında oynanacak Beşiktaş maçı hazırlıklarına yapılacak antrenman ile devam edilecek.

- Galatasaray, Kasımpaşa maçının hazırlıkları yarın Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla sürdürecek. (11.30 - İstanbul) CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER