Cimbom o ismi arıyor

Galatasaray’da köstebek aranıyor. Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yaşanan gelişmelerin anında basına yansıması takım kaptanlarını harekete geçirdi. Haberleri dışarıya sızdıran kişinin bulunması için çalışmalar başladı.

Galatasaray taziyeye gitti

Galatasaray Florya Metin Oktay Tesislerini’nde köstebek aranıyor. Takım içinde yaşanan gelişmelerin dakika dakika basına sızması futbolcuları rahatsız etti. En son Jose Rodriguez’in idmana geç kalma haberinin manşetlere yansıması bardağı taşıran son damla oldu. Kaptanlar olaya el attı. O köstebek bulunacak talimatı verdi…

İtalyan teknik adam Prandelli döneminde maçlardan önce 11’lerin basına sızması Galatasaray’da kriz yaratmıştı. Haberi sızdıran kişi bulunmuş ve olay kapatılmıştı. Sarı-kırmızılı takımda futbolcular şimdi de sızan haberler nedeniyle oldukça rahatsız. “Yere tükürsek basına sızıyor. Kimse bu bir an önce bulunsun” dediği öğrenildi.

RODRIGUEZ HABERİ BARDAĞI TAŞIRDI

Jose Rodriguez’in 2 gün önce idmana geç kalma haberinin dışarıya sızma haberi futbolcuları iyice huzursuzlandırdı. İdmanda hiç bir basın mensubu olmamasına rağmen olaydan 1-2 saat sonra haberin son dakika verilmesi Galatasaraylı futbolculara yine köstebek var dedirtti.

Takım kaplanları olaya el attı. Florya Metin Oktay Tesisleri’nde olağan üstü hal ilan edildi ve köstebek aranmaya başlandı. Bu haberlerin tek kaynaktan çıkması da futbolcuların dikkatini çeken bir başka nokta...

Kaynak: Sporcope
<< Önceki Haber Cimbom o ismi arıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER