Cinayete azmettirme hükümlüsü Galip Öztürk de kripto para işine giriyor

Metro Holding’in firari patronu Galip Öztürk, tüp bebek ticaretinden sonra şimdi de “coin” işine el attı. Uzun süredir Gürcistan’ın Batum kentinde bulunan Öztürk, “Intourist Hotel Share Coin” ismiyle “yatırımcılarını kabul etmeye” başladı. Öztürk'ün şirketi 1 yılda yüzde 20 kazanç garantisi vereceğini iddia ediyor.

SHABER3.COM

Cinayete azmettirmekten ömür boyu hapis cezası Yargıtay tarafından onanan Metro Holding’in firari patronu Galip Öztürk, tüp bebek ticaretinden sonra şimdi de “coin” işine el attı.

Kronosnews'ın haberine göre   Uzun süredir Gürcistan’ın Batum kentinde bulunan Öztürk, “Intourist Hotel Share Coin” ismiyle “yatırımcılarını kabul etmeye” başladı. Yeni projesini “Çok yakında” diye duyuran Öztürk, intouristcoin.com.tr adlı siteden de açıklama yaptı. Firari Öztürk, yeni projesiyle ilgili şu açıklamayı yaptı:

1 YILA YÜZDE 20 KAZANÇ GARANTİSİ!

Maddi varlıklara bağlı kripto para isminden de anlaşılacağı gibi ekonomik değer taşıyan bir nesneye endeksli olan kripto paralardır. Başka bir deyimle bu kripto para, bir varlığı dijitalleştirmek için kullanılır ve kayıtlar bir blok zincirinde güvenli bir şekilde saklanır. Blokchain, özünde geçmiş işlemlerin ve sahipliğin şeffaf bir şekilde görünmesini sağlayan bir defterdir. Bu nedenle Blockchain teknolojisi, ticari duran varlığa yapılacak yatırım yönetimine kusursuz şekilde uygundur. 

Bu yatırımları yönetmen için sistemli işlemlerle desteklenen kripto paralar hem bireysel hem de kurumsal yatırımcılar için özellikle cazip olacaktır. İşte tam bu noktada, özellikle son yıllarda emlak piyasasının gözde şehirlerinden olan Batum’da gerek paha biçilemez tarihsel ve sanatsal değerleriyle gerek yüksek marka bilinirliği ile şehrin önemli simgesi haline gelmiş olan Intourist Palace Hotel’e ait ıntouristcoin siz değerli yatırımcılarıyla buluşuyor. Abbey Asset Management aracı kurumu ile blokaj altına alınmış, 20 milyar GEL ödenmiş sermayeli Intoruist Palace Hotel şirketinin hisse senetlerinin ERC20 teknolojik alt yapısı ve blockhain aracılığıyla 18 milyar GEL (LARI)’lik kısmına karşılık 18 milyar adet Intourist Coin olarak tokenlaştırılmış ve Intourist Coin’e dönüştürülmüştür. Intourist Coin piyasaya arz etmiş olduğu tokenları şirket pay senetlerince yüzde 100 olarak karşılıklandırılmıştır. ABBEY Assen Management yatırımcılarına coinlerini 1 yıl elinde tutması halinde yüzde 20 fazlasını geri alım garantisi vermektedir. Bu sebeple Intourist Hotel Shar Coin yatırımcısı kazancını garanti altına alabilmektedir.”

İLK YATIRIMCISI YAKIN ADAMI

Intourist Coin’in ilk yatırımcılarından biri ise uzun yıllar Mehmet Ağar’ın basın danışmanlığını yaptıktan sonra Galip Öztürk ile çalışmaya başlayan Necmi Hatipoğlu oldu. Öztürk’üncoinlerine yatırım yapmak için sıraya girdiğini sosyal medya hesabından duyuran Hatipoğlu, “müjdeyi” “İntourist Hotel Share Coin” geliyor… Sizi bilmem ama ben almak İçin sıraya girdim. Mesela 100$ yatırdınız, karşılığında 10 bin Coin alacaksınız. Bir yıl elinizde tutarsanız ve Coinler hiç değer kazanmasa bile yüzde 20 fazlasıyla geri alım garantisi var. Eğer Coin’iniz 1 dolar olursa 100 dolarınız 10 bin dolar olacak! Bin dolar yatırdıysanız, 100 bin doların sahibiolacaksınız. Üstelik İHSC, uluslararası denetime açık veGürcistan dvletinin denetim garantisinde! Daha ne olsun. Hayırlı olsun @ Galip Oztürk” diyerek duyurdu.

OTEL VE KUMARHANEYİ RUS MAFYASINA DEVRETMİŞTİ

Galip Öztürk, söz konusu oteli ve LibertyCasino adlı kumarhanesini Rus mafyasının çatışması nedeniyle öldürülen mafya liderinin adamlarına devretmek zorunda kalmış ardından bir süre Ermenistan’a kaçmıştı. Öztürk, son olarak dünyanın çeşitli ülkelerinden kadınlardan bebek sahibi olmuş ve Rus sevgilisiyle birlikte tüp bebek merkezi açmıştı.

<< Önceki Haber Cinayete azmettirme hükümlüsü Galip Öztürk de kripto... Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER