Çok konuşuldular

Hem ligde hem Türkiye kupasında hem de Avrupa’da yoluna devam eden Fenerbahçe şubat ayında en çok konuşulan kulüp olurken aynı ay içinde sarı lacivertli takımın Hollandalı yıldızı Robin Van Persie en çok konuşulan futbolcu, hocası Vitor Pereira ise en çok konuşulan teknik direktörü oldu.

Çok konuşuldular

Geride bıraktığımız şubat ayında spor sayfalarında en çok konuşulan futbolcular ve teknik adamlar sıralaması belli oldu.

Medya Takip Ajansı Interpress tarafından yazılı basında çıkan haberler üzerine yapılan araştırmada, Fenerbahçe’nin Hollandalı golcüsü Robin Van Persie’nin toplam 1.716 haber ile zirvede aldı.

Sıralamada ikinci olan Beşiktaş’ın Alman golcüsü Mario Gomez, attığı goller ile 1.425 haberle gündeme gelirken Galatasaray’ın Almanya yıldızı Lukas Podolski de 1.415 haberle üçüncü sırada şubat ayını tamamladı.

Sarı-Kırmızılı takımın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder’in dördüncü sırada yer aldığı listede Galatasaray maçında hakeme gösterdiği kırmızı kart ile gündeme oturan Trabzonsporlu Salih Dursun da 1.132 haberle beşinci oldu.

Geçtiğimiz ay en çok konuşulan futbolcular arasında ilk on sıra içinde, Fenerbahçe’nin golcü futbolcuları Luis Nani ve Jose Fernandao, Beşiktaş’ın orta saha oyuncusu Jose Sosa, Galatasaray’ın devre arasında Kasımpaşa’dan renklerine kattığı Ryan Donk ile yine Sarı-Kırmızılı takımın başarılı file bekçisi Fernando Muslera da yer alıyor.

VİTOR PEREİRA YİNE GÜNDEMİN ZİRVESİNDE

Interpress’in yapmış olduğu aynı araştırmada, Süper Lig’de yer alan takımların teknik direktörleri arasında ilk sırada yine Fenerbahçeli bir isim yer alıyor.

Sarı lacivertli kulübün Portekiz’li çalıştırıcısı Vitor Pereria Şubat ayında toplam 1.944 haber ile en çok konuşulan isim olurken, Portekizli hocayı; Galatasaray’da Hamza Hamzaoğlu’ndan boşalan koltuğa oturan, ancak önce UEFA Avrupa Ligi’nden elenen ve Süper Lig’de üst üste aldığı başarısız sonuçlar sonrası görevinden ayrılan Mustafa Denizli 1.898 haberle takip etti.

Listesin üçüncü sırasında ise 1,691 haberle Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, dördüncü sırasında ise 1,381 haberle Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı bulunuyor.


CİHAN


Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER