Çorlu ve Sivas'ta işadamlarına operasyon

TEKİRDAĞ’ın Çorlu İlçesi’nde Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği üyelerine yönelik operasyon düzenlendi: 23 kişi gözaltında

Çorlu ve Sivas'ta işadamlarına operasyon

Çorlu'da sabah saatlerinde yapılan operasyonda aralarında işadamı ve avukatların da bulunduğu 23 kişiyi gözaltına aldı.

Çorlu Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatı ile Tekirdağ ve Çorlu Kaçakçılık Organize Suçlarla Mücadele ekipleri sabah erken saatlerde Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği üyelerine yönelik operasyon düzenledi. Evlerinde gözaltına alınan aralarında avukat ve işadamlarının da bulunduğu 23 kişi, Çorlu Devlet Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra ifadeleri için Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi’ne götürüldü. 

SİVAS'TA DA OPERASYON

Sivas'ta da polis, hizmete hareketine yakın olduğu düşünülen kişilere yönelik cadı avı kapsamında kentte faaliyet gösteren bir dershanede inceleme başlattı.

Sabah saatlerinde Sivas Emniyet Müdürlüğü ekipleri kent merkezinde bulunan dershanede inceleme başlattı. Soruşturma kapsamında bazı iş adamı ve esnaf gözaltına alındı. İlk aşamada 12 kişinin gözaltına alındığı öğrenilirken, bu sayının artabileceği öğrenildi. Dershanedeki polis incelemeleri devam ediyor. 
<< Önceki Haber Çorlu ve Sivas'ta işadamlarına operasyon Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER