ÇÜ'de AB Horizon 2020 Programı düzenlendi

ÇÜ'de AB Horizon 2020 Programı düzenlendi

ADANA (CİHAN)- Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Proje Geliştirme ve Koordinasyon Birimi tarafından Marie Sklodowska Curie Araştırma Programları Bursları Eğitim ve Bilgilendirme Günü kapsamında AB Horizon 2020 programı düzenlendi.

Programın açılış konuşmasını yapan Proje Geliştirme ve Koordinasyon Birimi Koordinatörü Prof. Dr. Süha Berberoğlu, 2013 yılının Kasım ayında kurulan birim hakkında bilgi verdi. Bu yıl ikincisini düzenledikleri programın içeriği hakkında da konuşan Prof. Dr. Berberoğlu, 2020 Marie Curie Programının başarılı geçmesini diledi.

TÜBİTAK Ulusal İrtibat Noktasından Numan Gölükçü ise yaptığı sunumunda, Horizon 2020 Genel Tanıtımı, Marie Sklodowska Curie Araştırma Programları ve Bursları Proje Önerisi ile başvuru süreci, TUBİTAK Destek ve Ödül Programları hakkında katılımcılara bilgi verdi.

ÇÜ Akif Kansu Toplantı Salonu'nda birçok akademisyenin katılımıyla gerçekleşen program soru ve cevap bölümüyle devam etti. Program, "Raflı Tarihlerde Sosyo Ekonomik ve Beşeri Bilimler Alanı Eğitim ve Bilgilendirme Günü" konulu konferans; "Patent ve Faydalı Model Bilgilendirme Günü" toplantısı ile sona erdi.
CİHAN
<< Önceki Haber ÇÜ'de AB Horizon 2020 Programı düzenlendi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER