"Cübbeli Ahmet" de İstanbul'a kayyım istedi

Kamuoyunda "Cübbeli Ahmet" olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kayyım atanan belediyeleri ziyareti üzerine devleti İstanbul'a kayyım ataması gerektiğini ima ederek skandal bir çağrıda bulundu.

Cübbeli Ahmet'ten İBB'ye 'kayyım' çağrısı

Damadının İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden aldığı milyonluk ihaleler günlerce gündem olan Cübbeli Ahmet, haftalık dini sohbetinde Diyarbakır, Mardin ve Van büyükşehir belediyelerine kayyım atanmasını ve Ekrem İmamoğlu'nun buralara yaptığı ziyarete dair konuştu. İMAMOĞLU'NUN DİYARBAKIR ZİYARETİNİ DİLİNE DOLADI "Cübbeli Ahmet" diye bilinen Aziz Mahmut Ünl, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kayyım atanan belediyelere yaptığı ziyaret hakkında şöyle dedi:''İmamoğlu kayyım atanan belediyelere ziyarete gidiyor. Ne terörü diyor. Terör filan yoktur diyor. Adamlar dağa sıcak yemek gönderiyor. Kalori alsın, Türk askerini, polisi şehit etsin diye."

Ünlü, "Terörün marşı okunuyor, adamlar kalkıp selam duruyor. Bu askerleri kim şehit etti? Bu belediyelerden gelen paralarla olmadı mı bu iş? Nasıl olacak terör? Resmen diyet borcunu ödüyor." dedi.
<< Önceki Haber "Cübbeli Ahmet" de İstanbul'a kayyım istedi Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER