Cübbeli Ahmet Hoca noktayı koydu

Egemen Bağış'ın da katıldığı törende "Zaman zaman birbirimizin hakkında konuşuyoruz, hatalar yapabiliyoruz. Cümleniz hakkınızı helal edin" diye seslendi. Bu sırada Egemen Bağış da kafasını sallayarak "Helal olsun" karşılığını verdi. Peki Cübbeli Ahmet Hoca o anda Egemen Bağış'tan helallik istemiş mi? İşte cevabı

Cübbeli Ahmet Hoca'dan Egemen Bağış açıklaması

Kamuoyunda "Cübbeli Ahmet Hoca" olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Hafız Bahattin Gürbüzler'in cenaze törenine katılan eski AB Bakanı Egemen Bağış'tan üstü kapalı olarak helallik istedi. 17 Aralık yolsuzluk operasyonları sürecinde internete sızdırılan ve Egemen Bağış'a ait olduğu öne sürülen bir ses kaydındaki "Bakara-makara" sözlerini ağır ifadelerle eleştirmişti. 

Cübbeli Ahmet, Bağış için "Ne adamlara kaldık, ne işlere kaldık! Ne belalara kaldık! Müslümanlardan faydalanmak için dinsizi, donsuzu girmiş aramıza. Biz Müslümanlar niye uyanık olmuyoruz? Niye adamın sicilini araştırmıyoruz?" ifadelerini kullanmıştı. Cübbeli Ahmet Hoca, Egemen Bağış'ın da hazır bulunduğu cenaze töreninde "Zaman zaman birbirimizin hakkında konuşuyoruz, hatalar yapabiliyoruz. Cümleniz hakkınızı helal edin" diye seslendi. Bu sırada Egemen Bağış da kafasını sallayarak "Helal olsun" karşılığını verdi. 

'BEN HELALLİK İSTEMEDİM'

Cübbeli Ahmet Hoca dün yaptığı açıklamada Egemen Bağış'tan helallik istemediğini, rahmetli olan kişi için helalik istediğini dile getirdi. 17-25 Aralık'tan sonra söylediği sözlerin arkasında durduğunu dile getirdi.

Kaynak: Rotahaber
<< Önceki Haber Cübbeli Ahmet Hoca noktayı koydu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER