ÇUGEDER Başkanı Güvenç: Paylaşırsak mutluluğumuz artar


Çukurova Sosyal, Kültürel, Gelişim ve Dayanışma Derneği (ÇUGEDER) Başkanı Eda Bereket Güvenç, kış ayını evinde halısı kilimi olmadan kara beton üzerininde geçirmek zorunda ailelerin olduğunu söyledi. Güvenç, "Sahip olduklarımızın bir kısmını ihtiyaç sahipleri ile paylaşırsak mutluluğumuz artar." dedi.

Yönetim Kurulu üyeleri ile Osmaniye'de gazetecilerle bir araya gelen ÇUGEDER Yönetim Kurulu Başkanı Eda Bereket Güvenç," ÇUGEDER'i nisan ayında kurduk. Haziran ayı içerisinde genel kurulumuzu yapıp çalışmalarımıza başladık. Bugüne kadar üyelerimiz ile yaptığımız çalışmalar sonucunda ihtiyaç sahibi 3 ailenin kışlık tüm ihtiyaçlarını karşıladık. Yardımda bulunduğumu ailelerin çocuklarının gözlerindeki mutluluğu görmek yapılanların hepsine değerdi. " dedi.

ÇUGEDER 'in 30 üyesi olduğunu belirten Başkan Güvenç, "Osmaniyeli duyarlı halkımızın bizlere destek olacağına inancımız tamdır. Biz halkımızdan nakdi yardım talep etmiyoruz dernek olarak belirlediğimiz ihtiyaç sahibi ailelerin neye ihtiyaçları varsa onları karşılayarak kendilerine ve ailelere birer iyilik yaparak şehrimizdeki mutlu insanların sayılarının artması için çalışmaya hazırız." diye konuştu. CİHAN
<< Önceki Haber ÇUGEDER Başkanı Güvenç: Paylaşırsak mutluluğumuz artar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER