Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Türkoğlu'ndan Bayrampaşa Belediyesi'ne ziyaret


Cumhurbaşkanı Spor Başdanışmanı ve Türkiye Basketbol Federasyonu CEO'su Hidayet Türkoğlu, danışman olduktan sonra ilk ziyaretini doğup büyüdüğü Bayrampaşa'ya yaptı. Türkoğlu, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner'i makamında ziyaret etti.

Ziyarette açıklamalarda bulunan Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, "Sevgili kardeşimin yeni görevi Cumhurbaşkanı Başdanışmanlığı hayırlı uğurlu olsun. Allah utandırmasın. Hidayet Türkoğlu, ay yıldızlı bayrağımızı defalarca göklere çıkarmasına katkı veren kardeşimi tekrardan yürekten kutluyor ve tebrik ediyorum. İnşallah Hidayet kardeşimle beraber marka olan Bayrampaşa'yı katma değeri daha yüksek olan bir ilçe haline getireceğiz. Kendisi ile beraber basketbol projelerimizi de harekete geçireceğiz inşallah. Bu şekilde Bayrampaşa'mız nasıl ki Arda (Turan) ile futbolun beşiği olduysa basketbolda da Hidayet ile aynı şekilde olacak." diye konuştu.

Hidayet Türkoğlu ise "Benim için çok anlamlı bir gün. Doğduğum, büyüdüğüm bir yer. Yaklaşık 20 yaşına kadar gençliğimin geçtiği bir yer. Önceden sporcu sıfatı ile geliyordum ve daha sıkça görüşüyorduk. Ama yeni görevim münasebetiyle program yoğunluğumuz çok oluyor. Ben de fırsat buldukça değerli büyüklerimiz ile görüşmek istiyorum." dedi.

Kendisini başdanışmanlık görevine getiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a da teşekkür eden Türkoğlu, kendisine verilen her görevi layıkı ile yapmaya çalışacağını kaydetti.

Ziyaret sonrası Başkan Aydıner, Hidayet Türkoğlu'na, Cumhurbaşkanlığı Spor Başdanışmanlığı'na gelmesi nedeniyle Osmanlı arması ve işlemeli bir ibrik hediye etti.
CİHAN
<< Önceki Haber Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Türkoğlu'ndan Bayrampaşa... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER