Destici: Gerekirse askerimizin, polisimizin yanında gider biz de saf tutarız


Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, son dönemde yaşanan terör olaylarını değerlendirerek, "Gerekiyorsa askerimizin, polisimizin yanında gider biz de saf tutarız. Kurtuluş Savaşı'nda nasıl yapmışsak yine yaparız." dedi.

'Türkiye'nin Beka Sorunu' konulu 7. Uluslararası Muhsin Yazıcıoğlu Sempozyumu Ankara Ticaret Odası Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi. Yazıcıoğlu'nun vefatının 7. yılı nedeniyle düzenlenen sempozyuma, Gülefer Yazıcıoğlu, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, MHP Genel Başkan adayı Ümit Özdağ, ATO Meclis Nuri Gürgür ve davetliler katıldı.

Açılış konuşmasını yapan merhum liderin eşi Gülefer Yazıcıoğlu, eşini kaybedeli 7 yıl geçtiğini, acısının her daim yüreğinde olduğunu söyledi. Yazıcıoğlu, "Çok ölümler gördük. Ama bu başka bir ölümdü. Sisli bir havada, sisli bir şekilde şehit oldu ya da şehit edildi. Sis perdesi bir türlü kalkmadı." ifadelerini kullandı.

Türkiye'yi bölmeye çalışanların bunu başaramayacağını ifade eden Mustafa Destici de "Gerekiyorsa askerimizin, polisimizin yanında gider biz de saf tutarız. Kurtuluş Savaşı'nda nasıl yapmışsak yine yaparız. Türkiye'yi yönetenler de hain PKK'nın arkasında duran güçler de iyi bilsinler ki, bu vatanın bırakın bir parçasını, bir çakıl taşını dahi alamazlar. Hayallerini zindana çevirir, rüyalarını kabusa çeviririz." diye konuştu.

Muhsin Yazıcıoğlu'nun kendilerini hiçbir zaman hayal kırıklığına uğratmadığını kaydeden Destici, "Yaklaştıkça ne kadar büyük bir insan olduğunu, dava adamı olduğunu daha da fazla öğrendik." dedi.

Sempozyum Yazıcıoğlu'nun hayatıyla ilgili sinevizyon gösterimi ve panelle devam etti.

CİHAN
<< Önceki Haber Destici: Gerekirse askerimizin, polisimizin yanında gider... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER