Devletin koruma polisi, milletvekili adayının arkasında çiçek taşıdı


1 Kasım seçimlerine bir gün kala milletvekilleri adayları sahaya inerek vatandaşlardan oy istedi. Eskişehir AK Parti Milletvekilleri de şehrin işlek caddelerinde halka karanfil dağıttı. Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Ekonomi Başdanışmanı ve AK Parti Eskişehir Milletvekili adayı Prof. Dr. Emine Nur Günay'ın karanfil dağıtımında ilginç görüntüler oluştu. Günay, Milletvekili adayı olmasına rağmen yakın koruma olarak kendisine tahsis edilen polise, halka dağıtacağı karanfilleri taşıttı.

Eskişehir'de milletvekilleri adayları son gün halktan oy istemek için sokağa indi. AK Parti'nin Eskişehir adayları Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ve Emine Nur Günay da, Hamamyolu Caddesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Bakan Avcı'nın halkı ziyareti sırasında Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Koruma Şube Müdürlüğü tarafından geniş güvenlik önlemleri aldığı görüldü. Avcı, vatandaşların sorununu dinledi. Kendisinden iş isteyen vatandaşlar için yardımcı olacağı sözünü verdi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Ekonomi Başdanışmanı ve AK Parti Eskişehir Milletvekili Adayı Prof. Dr. Emine Nur Günay da vatandaşlardan 1 Kasım için oy istedi ve karanfil dağıttı. Günay, henüz milletvekili adayı olmasına rağmen Koruma Şube tarafından kendisine tahsis edilen polis memuruna karanfil taşıttı. Günay'ın, elindeki karanfiller bittikçe koruma polisinden alması dikkat çekti.
CİHAN
<< Önceki Haber Devletin koruma polisi, milletvekili adayının arkasında... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER