Dilara Bağcı: Bu genç yaşta iki kupayı da kazandığımız için mutluyum (Özel)

Dilara Bağcı: Bu genç yaşta iki kupayı da kazandığımız için mutluyum (Özel)

Eczacıbaşı VitrA'nın genç liberosu Dilara Bağcı, bu genç yaşta iki kupayı da kazandıkları için mutlu olduğunu söyledi.

Eczacıbaşı Kadın Voleybol takımı, CEV Avrupa Kupası zaferinin ardından 2015 Dünya Kulüpler şampiyonluğunu da kazandı. Zürih'te düzenlenen finalde önce ev sahibi Zürih Volera'yı 3-1 mağlup eden temsilcimiz, sonrasında yıldızlar topluluğu Rus temsilcisi Dinamo Krasnodar'ı yine aynı skorla devirip kupaya uzandı.

Bu şampiyonun ayrıca bir diğer özelliği ise Türkiye yeni genç bir libero daha ortaya çıkardı. 1994 doğumlu Dilara Bağcı, şampiyonada oynadığı oyun ile tam puan aldı ve milli takımın genç liberosu olmayı başardı. Kendisini çok özel ve mutlu hissettiğini kaydeden Dilara, Cihan Haber Ajansı'na açıklamalarda bulundu.

Bu genç yaşta iki büyük kupayı kazandığı için çok mutlu olduğunu ifade eden Bağcı, "Özellikle oynayarak bitirdiğim Dünya Kulüpler Şampiyonası'nı kazanıp sezonu kapattığımız için de ayrıca mutluyum." dedi.

Şampiyona'da çıkardığı toplarla oyunun çevrilmesine vesile olan Dilara, bundan sonra ki kariyeri için şunları kaydetti:
"Hem kulüplerde hem milli takımlarda yine bu büyük organizasyonlara katılabilmek. Ve gerçekten voleybolum ile en iyi yerlere gelebilmek. Adımdan bahsettirebilmeyi istiyorum."

Takımın ve ayrıca milli takımın liberosu Gülden Kayalar Kuzubaşıoğlu'nun veliahtı olarak da anılan genç oyuncu, bundan dolayıda gurur duyduğunu belirterek, "Gülden abla benim idolümdü. Onunla burada oynama şansı kazandım. Sürekli bana sen ikinci Gülden'sin diyorlardı. Onun yerine geleceksin diyorlardı. Bu Türkiye'de Gülden'den sonra sen varsın diyorlardı. Bende umarım öyle olur diyordum ve İnşallah olurum." diye konuştu.
CİHAN
<< Önceki Haber Dilara Bağcı: Bu genç yaşta iki kupayı da kazandığımız... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER