Diyarbakır'dan acı haber

Diyarbakır'ın Dicle İlçesi girişinde bugün polis zırhlı aracının geçişi sırasında patlama meydana geldi. Bombalı saldırıda ağır yaralanan polis memuru şehit oldu.

Diyarbakır'dan acı haber

Diyarbakır Valiliği, Dicle İlçesi'nde meydana gelen patlamada 1'i ağır 2 polis ile 6'sı vatandaş toplam 8 kişinin yaralandığını açıkladı. Açıklamada, şöyle denildi:

"İlimiz Dicle İlçesi, Ergani Caddesi, hastane civarında bir patlama meydana gelmiştir. Olayda ilk belirlemelere göre 1'i ağır olmak üzere 2 polis memurumuz ve 6 vatandaşımız yaralanmıştır. Yaralılar, hastaneye kaldırılarak tedavilerine başlanmıştır. Olayla ilgili başlatılan soruşturma çok yönlü olarak devam etmektedir."

Patlamada yaralanan 2 polis memurunun helikopterle Diyarbakır Asker Hastanesi'ne kaldırıldığı belirtildi.

POLİS MEMURU ŞEHİT

Diyarbakır'in Dicle İlçesi'nde PKK'lıların düzenlediği bombalı saldırıda ağır yaralanan polis memuru şehit oldu. Saldırıda yaralanan 2 polis memuru helikopterle Diyarbakır Asker Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı. Burada durumu ağır olan polis memuru doktorların yaptığı tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Saldırıda yaralanan 1 polis ile 6 sivilin tedavileri sürüyor.
<< Önceki Haber Diyarbakır'dan acı haber Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER