Diyarbakır'da hain saldırı: Biri üsteğmen 2 şehit 3 yaralı!

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde teröristler askeri üs bölgesine saldırı düzenlendi. Bölgeye ambulanslar sevk edildi. Hain saldırıda 1 üsteğmen ve 1 uzman çavuş şehit oldu, 3 asker yaralandı.

samanyoluhaber.com

Diyarbakır’ın Lice ile Bingöl’ün Genç ilçeleri arasında bulunan Abalı Jandarma Karakolu’nun güvenliğini sağlamak amacıyla yapımı süren Kıllıhane Tepe Üs Bölgesi’ne  bu akşam saat 17.30 sıralarında PKK’lı teröristler roketatar ve uzun namlulu silahlarla ateş açtı.

Üs bölgesi inşasında çalışanları korumakla görevli komando timi, teröristlere anında karşılık verince çatışma çıktı. Teröristlerin açtığı ilk ateşle 1 üsteğmen şehit olurken, 4 asker yaralandı.

VALİLİK AÇIKLADI: 1 ŞEHİT, 4 YARALI

Diyarbakır Valiliği, Lice İlçesi Abalı Jandarma karakolu bölgesinde PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu çıkan çatışmada 1 askerin şehit olduğunu, 4 askerin yaralandığını açıkladı.

ŞEHİT SAYISI 2'YE YÜKSELDİ

Diyarbakır Lice ilçesi, Abalı jandarma karakolu üst bölgesine düzenlenen ve bir üsteğmenin şehit olduğu saldırıda, yaralanan bir uzman çavuşun da hayatını kaybetmesiyle şehit sayısıyla şehit sayısı 2’ye yükseldi.



<< Önceki Haber Diyarbakır'da hain saldırı: Biri üsteğmen 2 şehit... Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER