Trump'a 2 yeni taciz suçlaması!

ABD’de başkanlık seçimi öncesinde Cumhuriyetçilerin başkan adayı Donald Trump'a yöneltilen cinsel taciz iddialarına yenileri eklendi. Trump ise bu iddiaları reddetti.

samanyoluhaber.com


ABD’nin Kaliforniya eyaletinde yaşayan Kristin Anderson adlı bir kadın, 1990'ların başında New York'ta yaşadığı sırada Cumhuriyetçi Parti’nin başkan adayı Donald Trump ile bir gece kulübünde karşılaştığını söyledi.

Kristin Anderson, Trump'ın cinsel tacizine uğradığını öne sürdü.

Anderson, "Neden yaptığını bilmiyorum. Sanki yapabildiğini ispatlarmış gibiydi. Aramızda hiç konuşma geçmemişti. Birbirimize doğru düzgün bakmamıştık bile" dedi.

Trump'ın kadınlar hakkında edebe aykırı sözler söylediği 2005 yılına ait videonun ortaya çıkmasından sonra yaşadıklarını anlatmaya karar verdiğini belirten Kristin Anderson, başkan adayının sözlerini "iğrenç" olarak nitelendirdi.

Bir diğer suçlama da Trump'ın bir zamanlar yönettiği televizyon şovunun yarışmacısı olan Summer Servos'dan geldi.

Servos, Donald Trump'ın kendisini iş olanaklarını görüşmek üzere çağırdığında taciz ettiğini iddia etti.

"KARALAMA KAMPANYASI KURBANIYIM"

Trump ise iddialara “Ülke tarihimizdeki büyük siyasi karalama kampanyalarının kurbanlarından biriyim" diye cevap verdi.

ÖZÜR DİLEDİ

Cumhuriyetçi Parti'nin adayı Donald Trump hakkında son günlerde birbiri ardına cinsel taciz ve saldırı iddiaları ortaya çıkıyor.

Bir televizyon programı için 2005 yılında kaydedilen görüntüde, kameraların kayıtta olduğundan habersiz şekilde sunucuyla konuşan Trump, kadınlar hakkında müstehcen ve edebe aykırı sözleriyle gündeme gelmişti.

Donald Trump, bunun "erkeklerin soyunma odasında yaptığı sohbetler" gibi olduğunu söylemiş ve özür dilemişti.

New York Times gazetesine konuşan 2 kadın, farklı zamanlarda Donald Trump'ın cinsel tacizine uğradıklarını ileri sürmüş, ancak Trump bu iddiaları yalanlamıştı.
<< Önceki Haber Trump'a 2 yeni taciz suçlaması! Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER