Dortmund'da Nuri Şahin döndü, İlkay Gündoğan ada yolcusu mu?


İspanyol spor gazetesi Sport Borussia Dortmund'un orta saha oyuncusu İlkay Gündoğan'ın önümüzdeki sezon İngiltere Premier Lig'de Manchester City'nin formasını giyeceğini ileri sürdü.

İspanyol gazetesinin haberi, Alman spor kamuoyunda büyük bir etki oluşturdu. Gazete Manchester City ile anlaşan Bayern Münih teknik direktörü Pep Guardiola'nın önümüzdeki sezon takımında Türk kökenli İlkay Gündoğan'ı takımında görmek istediğini ileri sürdü.

Gazetenin iddiasına göre yıldız oyuncu Gündoğan, Manchester City'ye gideceği için Barcelona'nın teklifini reddetti. Yıldız oyuncunun 2017 Haziran ayına kadar kulübü Borussia Dortmund sözleşmesi buluyor.

NURİ ŞAHİN 355 GÜN SONRA FORMA GİYDİ

Bu arada Borussia Dortmund'a oynayan milli futbolcu Nuri Şahin 355 gün sonra sahalara geri döndü.

Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçında Porto'ya karşı kendi sahalarında oynadığı karşılaşmada 355 gün sonra ilk kez forma giyen Nuri Şahin, "Benim için olağanüstü bir geri dönüştü. Öncesinde küçük çocuk gibi sevindim. Karşılaşmayı ağrı hissetmeden oynadım ve çok mutluyum" şeklinde konuştu.

Kasık tendonundaki sakatlığı sebebiyle 355 gün yeşil sahalardan uzak kalan Nuri Şahin, son olarak Bundesliga'da 28 Şubat 2015'te Ruhr Derbisin de, Schalke 04'e karşı oynamıştı.
CİHAN
<< Önceki Haber Dortmund'da Nuri Şahin döndü, İlkay Gündoğan ada yolcusu... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER