Dumanlı, vicdanlara seslenip sordu: O dönemlere mi döndük?

Samanyolu Haber TV'de Metin Yıkar'ın sunumuyla ekrana gelen Özel Gündem'e Zaman Gazetesi Genel Yayın Müdürü Ekrem Dumanlı konuk oldu.

Dumanlı, vicdanlara seslenip sordu: O dönemlere mi döndük?

Samanyolu Haber Televizyon’unda yayınlanan Özel Gündem programında Zaman Gazetesi Genel Yayın Müdürü Ekrem Dumanlı, Samanyolu Haber Tv Genel Yayın Yönetmeni Metin Yıkar’ın sorularını yanıtladı. 


Ekrrem Dumanlı: 12 Eylül darbesinde medyaya bu kadar müdahale edilmedi | Samanyolu Haber SİLAHLAR PKK’YA VERİLİRKEN İSTİHBARAT NE YAPTI?

80 bin silah dağıtılırken bu ülkenin istihbaratı ne yapıyordu? Bülent Arınç her adımdan haberimiz vardı diyordu e neden müdahale edilmedi? Çözüm süreci denilerek PKK silah bırakacak dendiği zamanlardan bugüne demek ki hiçbir şey yapılmamış.

TÜRKİYE EKONOMİSİ BATTI; 1 DOLAR 3 LİRA OLDU

Normal şartlarda seçim tekrar edilmez ama anormal şartlar oluşturarak seçime gidilmek istenirse? Ekonomi batıyor farkında mısınız? Ekonominin battığını göre göre 1 dolar 1 lira edecek dediler ama hiçbir zaman öyle olmadı bugün geldiğimiz noktada 1 dolar 3 lira ediyor..

TERÖR SALDIRILARI HDP‘DEN BAĞIMSIZ DURUYOR

HDP %13 almış İstanbul’da inanılmaz oy almış..düşünün İstanbul’da rekor seviyesinde oy almış . %13 oyla 80 milletvekili parlamentoya sokmuş bir parti niye pkk’dn medet umsun.
HDP barajın altında kalsaydı o zaman yaşanan bu sürecin içinde  HDP var derdik. Ama bu süreç nedense  büyük şüphe uyandırıyor. 

ÖLÜMLER VATAN İÇİN Mİ BİRİLERİNİN İKBALİ İÇİN Mİ?

Bugün cami avlularında gördüğümüz ocağı sönmüş ailelerin evlerinde yükselen feryat daha önceki feryatlardan farklı. 30 yıldır PKK ile mücadele ediliyor ama bügün şehitlik için feryat edilmiyor niye? İnsanların isyanı şehitlik makamına değil insanların kuşkusu var ölümler vatan için mi birilerinin ikbali için mi ? 
Askerimiz şehit edilirken insan soruyor?istihbaratımız nerede?

SONA YAKLAŞIRKEN “HER YERİ YAKARIM” MANTIĞI YANLIŞ

İdris Naim Şahin “beni görevden Öcalan aldırdı” dedi şimdi çıkıp konuşması gerekiyor o dönemde bunu anlatan söyleyen kendisiydi. Bu akılla bu mantıkla seçimde hiçbir şey değişmez. Ben gidiyorum giderken de her yeri yakarım, CHP’yi bölerim MHP’yi bölerim mantığında olamaz. 

“EFKAN ALA BU DÖNEMİN MCCARTHY’SI SEN OLACAKSIN”

Medya operasyonlarında hukuk dışı vurmuş Savcı sana söylüyorum “sen kimin savcısısın?” Delil olmadan kimseyi suçlayamazsın. Teröristler kepenk kapattırırken polis okul basıyor, bunu darbeciler bile yapmadı.  Efkan bey korkarım bu ara dönemin McCarthy’si sen olacaksın.


<< Önceki Haber Dumanlı, vicdanlara seslenip sordu: O dönemlere mi döndük? Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER