AVM'ye silahlı saldırı şoku

Alışveriş merkezi etrafında geniş çaplı güvenlik önlemi alırken, saldırının terör saldırısı olmasından şüpheleniliyor

AVM'ye silahlı saldırı şoku

ABD'nin New Jersey eyaletinde bulunan bir alışveriş merkezinde silahlı saldırı meydana geldi. Saldırı'da 7 el ateş edildiği bildirildi. Ölü ya da yaralılarla ilgili henüz kesin bir bilgi yok.

Polis ekipleri alışveriş merkezi etrafında geniş çaplı güvenlik önlemi alırken, silahlı saldırının terör saldırısı olmasından şüpheleniliyor.

New Jersey eyaletine bağlı Paramus kentinde bulunan Westfield Garden State Plaza Mall alışveriş merkezi boşaltılırken görgü tanıkları siyah kıyafetli bir kişinin 7 el ateş ettiğini bildirdi. AVM'nin ikinci katında Nordstrom mağazasına yakın bir noktadan ateş edildiği önü sürüldü. 

Alışveriş merkezi işçileri ise silahlı saldırganın siyah deri pantolon ve ceket giydiğini, bir sırt çantası taktığını kafasındaki kask olduğunu söyledi.   

Alışveriş merkezi çalışanlarından Eddie Kahmann, telefonla aradığı medya kuruluşlarına yaşanan dehşeti anlattı. Silah seslerinin ardından yüzlerce kişinin panik halinde alışveriş merkezinden koşarak uzaklaşmaya çalıştığını belirten Kahmann, kendisinin de bir kapının arkasına gizlendiğini belirtti.

Bir başka merkez çalışanı Allie Cozic ise siyah zırh benzeri bir kıyafet giyen şahsı gördüğünü, saldırganın elinde büyük bir silah taşıdığını söyledi.

<< Önceki Haber AVM'ye silahlı saldırı şoku Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER