Mısır'da kanlı müdahalenin kokusu yükseliyor

Samanyolu Haber TV, Mısır'daki katliamı ve yaşanan vahşeti görüntüledi.

Mısır'da kanlı müdahalenin kokusu yükseliyor

Mısır'daki katliamın bilançosu korkunç boyutlara ulaşmış durumda... Kahire sokakları, 6 Ekim köprüsü, Adeviye ve Nahda meydanları adeta savaş alanı gibi... Başkent kahire'de bulunan Samanyolu Haber Ekibi'nden Adnan Topkapı, katliamın bir gün sonrasında yaşanan vahşeti gözler önüne serdi.

Camiler ceset kokuyor

Mısır'ın başkenti kahire kanlı katliamın ardından adeta savaş alanına dönmüş durumda. Yüzlerce insanın hayatını kaybettiği meydana gelen bazı kişiler, hâlâ kaybettikleri yakınlarını arıyor. Yanan araçlar ve çadırlardan kalanlar toplanıyor. Ağır bir gaz kokusu hâlâ alana hakim. Yanık kokusunu bile bastıran bir gaz kokusu var. Morga dönüştürülen camilere ise ceset kokusu sebebiyle girmek mümkün değil. Resmi açıklamalara göre ölü sayısı 500'ü aşsa da gerçek can kaybının bunun çok üzerinde olduğu tahmin ediliyor.



Esnaf kepenk kapattı

Dünkü kıyıma rağmen meydanda hâlâ darbe karşıtlarına yönelik baskı devam ediyor. Demokrasi yanlıları tek başlarına da olsalar meydandan arabalarıyla geçip sloganlar atıyor. Karşıt görüşlerdeki insanlar arasında muhtemel kavgalara asker müdahale ediyor. Esnafın kepenk kapattığı şehirde temel ihtiyaç maddelerinin fiyatları artmaya başladı. Yüzlerce kişinin hayatını kaybettiği, binlercesinin de yaralandığı Adeviye meydanında geriye kalansa gözyaşı ve hüzün...

<< Önceki Haber Mısır'da kanlı müdahalenin kokusu yükseliyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER