Nefes kesen operasyon böyle görüntülendi

Polislerin belirlediği şüpheliler kaçmaya başlayınca, üzerilerine kurşun yağdırdılar.

Nefes kesen operasyon böyle görüntülendi

Brezilya'da film sahnelerini aratmayan bir kovalamaca yaşandı. Uyuşturucu çetesini havadan takip eden polisler, helikopterden aşağıya kurşun yağdırdı. Yerleşim alanında düzenlenen operasyonda sivil halk da zor anlar yaşadı.


Film sahnelerini aratmayan bu görüntüler Brezilya'dan. Rio de Janeiro polisi, uyuşturucu çetesinin lideri Marcio Pereira'nın peşindeydi. Gece yarısı helikopter ile operasyon düzenlendi.

Polis şüphelinin yerini gece görüşlü kamera ile 1 kilometre uzaktan belirledi. Şüphelinin çete lideri olduğundan emin olan ekipler, kaçan arabanın peşine düştü. 

Çete liderinin kaçtığını gören polisler, arabaya havadan kurşun yağdırdı. 

Geçtiğimiz sene Mayıs ayında yaşanan operasyonda uyuşturucu çetesi lideri Pereira öldürüldü. Ancak görüntülerin yeni ortaya çıkması, operasyonu düzenleyen polislerin başını ağrıttı.

Rio de Janeiro Polis Departmanı, yerleşim alanında operasyon düzenleyen polislerin kamu güvenliğini tehlikeye attığı gerekçesiyle soruşturma açıldığını bildirdi. 

Helikopter pilotu geçici süreliğine görevinden uzaklaştırıldı. Olay yerini inceleyen polis ekipleri, operasyon sırasında çok sayıda eve kurşun isabet ettiğini açıkladı. 
<< Önceki Haber Nefes kesen operasyon böyle görüntülendi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER