Dünyanın en çok ücret alan TV oyuncuları açıklandı


Forbes dergisi, 2015'in en çok ücret alan erkek oyuncularının listesini açıkladı. Listenin başında Big Bang Theory dizisinin oyuncuları bulunuyor. İlk sırada ise 29 milyon dolar yıllık geliri ile Jim Parons (dizide Sheldon Cooper) yer alıyor.

Dizide Sheldon Cooper rolü ile tanınan Jim Parons yıllık 29 milyon dolar geliri ile listenin başında yer alıyor. Onu ise 27 milyon dolar ile aynı diziden Johnny Galecki (Leonard Hofstadter) takip ediyor. Yine aynı diziden Simon Helberg (Howard Wolowitz) ve Kunal Nayyar (Raj Koothrappali), 20'şer milyon dolar ücret ile listede üçüncü sırayı paylaşıyor.

2014 yılı listesinde 9. sırada olan Parsons ve arkadaşlarının ücretlerindeki ani yükseliş yeni sözleşme ile oyuncuların ücretlerinin artmasına bağlanıyor.

Bu arada Modern Family dizisinde de sözleşmeler tamamlanırken, dizinin yıldızları da Forbes listesine girdi. Ty Burrell (11,5 milyon dolar), Jesse Tyler Ferguson (11 milyon dolar), Eric Stonestreet (10,5 milyon dolar) ve Ed O'Neill (10,5 milyon dolar) dizinin 6 sezonluk döneminde ilk defa Forbes listesine giren isimler oldu.

Listede yer alan diğer isimler ise şöyle: Kevin Spacey, Ashton Kutcher, Simon Baker, Jon Cryer, Ray Romano ve Patrick Dempsey.

Forbes'in listesi, oyuncuların Haziran 2014 ile Haziran 2015 tarihleri arasında kazançlarına göre hazırlanıyor. Forbes bu rakamlardan oyuncuların ödediği vergiler, menajer ücretleri ve diğer giderlerin de çıkarılmadığını vurguluyor. CİHAN
<< Önceki Haber Dünyanın en çok ücret alan TV oyuncuları açıklandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER