Durmuş Yılmaz gece 12'den sonrayı işaret etmişti

Resmi Gazete'nin internet sitesi çalışma yapıldığı gerekçesiyle erişime kapatıldı. Söz konusu uygulama İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve eski Merkez Bankası Başkanı Durmuş Yılmaz, "Gece 12'den sonra Resmi Gazete'yi takip edin" açıklamasını akıllara getirdi. Daha sonra erişime açılan sitede her hangi bir kabine değişikli kararı olmadığı görüldü.

SHABER3.COM

İYİ Parti Ankara Milletvekili ve eski Merkez Bankası Başkanı Durmuş Yılmaz, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda; “Ben sizleri bugün Cuma dolayısıyla bu gece saat 00.00’dan sonra teyakkuza davet ediyorum. Resmi Gazeteyi takip etmenizi tavsiye ediyorum. Bu gece bir şey olabilir. Olduğu zaman da Türk lirasının üzerinde nasıl daha fazla bir sıkıntının geleceğini görürsünüz.” demişti.

Yılmaz'ın açıklaması "Merkez Bankası Başkanının ya da Hazine ve Maliye Bakanının değişebileceği" ihtimallerini akıllara getirmiş, Yılmaz ise "Bu bir bilgi ve duyuma dayanmıyor var olan belirsizliklere vurgu yaptım" demişti.

Cumhuriyet'te yer alan habere göre gece yarısından sonra bir süre kapalı kalan Resmi Gazetesi internet sitesine 01:11 dolaylarında kısmen erişim sağlanabildi.

Resmi Gazete’de Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atamalar hakkında kararlar yayımlandı.  Resmi Gazete'de kabine değişikliğine ilişkin bir karar yer almadı.

Resmi Gazete'nin 20 Kasım 2021 tarihli nüshasında bazı atama kararları yer aldı.

Bu atama kararlarından bazıları ise şöyle:

<< Önceki Haber Durmuş Yılmaz gece 12'den sonrayı işaret etmişti Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER