Anadolu Ajansı, Bakan'ın o anlarını bakın nasıl aktardı

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı Ardahan'ın Göle ilçesinde inşa edilen eğitim kampüsünün açılışına katıldı. İlahi dinletisi sırasında uyuklaması ise dikkatlerden kaçmadı...

Anadolu Ajansı, Bakan'ın o anlarını bakın nasıl aktardı

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı Ardahan'ın Göle ilçesinde inşa edilen eğitim kampüsünün açılışına katıldı.Okulun spor salonunda bir açılış töreni düzenlendi.

Avcı, kendisini karşılayanlarla tek tek tokalaştı.Bakan Avcı'ya yöresel kıyafetli çocuklar tarafından çiçek takdim edildi. Bedirhan Bey Anadolu İmam Hatip Lisesi Spor Salonu'nda düzenlenen açılış töreninde, öğrenciler tarafından ilahi dinletisi ve semazen gösterisi yapıldı.

Anadolu Ajansının haberine göre; öğrencilerden oluşan ilahi grubunun dinletisi ve semazen gösterisini Bakan Avcı uyuklayarak izledi. Nabi Avcı yaptığı konuşmasında ise "Ne zaman bir okul açılışına, bir eğitim kurumu açılışına, bir pansiyon açılışına, bir spor salonu açılışına gitsek gerçekten dinleniyoruz" dedi.

Anadolu Ajansı'nın haberindeki o bölüm şöyle:

Öğrencilerden oluşan ilahi grubunun dinletisi ve semazen gösterisiyle başlayan töreni zaman zaman uyuklayarak izleyen Bakan Avcı, burada yaptığı konuşmada, katıldığı programlarda hem öğretmen ve öğrencilerle hem de vatandaşlarla bir araya gelme fırsatı bulduğunu bildirerek, toplantı programlarının yorucu olmasına karşın okul, eğitim kurumu, spor salonu ve yurt binaları gibi açılış programlarının dinlendirici olduğuna dikkati çekti...

Ajansın daha sonra ilgili bölümü düzeltmesi ise dikkatlerden kaçmadı.
<< Önceki Haber Anadolu Ajansı, Bakan'ın o anlarını bakın nasıl aktardı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER