İşte fedakarlığın resmi - Video

Fatih Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olan Günay Karlı, birkaç hafta önce geçirdiği rahatsızlık sebebiyle derslere giremeyecek duruma geldi.

İşte fedakarlığın resmi - Video

Öğrencilerinin derslerden geri kalmasını istemeyen Günay Hoca, çalıştığı üniversitenin sunduğu imkanları da kullanarak ders vermeye devam ediyor. Hem de evinden...
Fatih Üniversitesi'nde Bilgisayar Programlama derslerine giren Günay Karlı, 12 yıldır hocalık yapıyor. Geçtiğimiz haftalarda öğrencileriyle futbol maçı yapan Günay hoca, burada rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmış. Günay Bey, mesleğinin kutsallığının farkında olan biri. Doktoru tarafından kendisine istirahat verildiğinde, düşündüğü şey sağlığından çok, öğrencilerinin derslerinden geri kalacak olması oldu. Bunun içinde en makul çözüm yolunu bulmaya uğraştı. Günay Karlı, elindeki bilgisayar sayesinde sınıfla iletişim kurup, hasta yatağında haftada 12 saat, o günün derslerini öğrencilerine aktarıyor. Fatih Üniversitesi'nin kendisine sağladığı imkânları kullanarak derslerini eksiksiz bir şekilde evden vermeye başlayan Günay Hoca, yaptığının büyültülecek bir şey olmadığını söyleyerek hem meslek aşkı, hem de mütevazı kişiliği ile birçok insana örnek teşkil ediyor. Öğrenciler de çok sevdikleri hocalarının bu fedakârca davranışının ne denli anlamlı olduğunun farkındalar. Onlar Günay Hoca başlarında olmamasına rağmen derslere eksiksiz katılıyor ve anlatılanları can kulağıyla dinliyorlar. İmkânlar sayesinde hem derslerini verip, hem de evinde istirahat eden Günay öğretmen, bir de öğrencilere tavsiyelerde bulunarak, sahip oldukları teknolojiyi doğru kullanmalarının önemine değiniyor.
<< Önceki Haber İşte fedakarlığın resmi - Video Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER