Zirve İletişim dünyaya seslendi: We are the World

Zirve Üniversitesi İletişim Fakültesi dünyaya seslendi: “We are the World”...

Zirve İletişim dünyaya seslendi: We are the World

Michael Jackson ve Whitney Houston gibi ünlü sanatçıların yorumladığı, dünya barışını anlatan “We are The World” adlı şarkı Zirve Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri tarafından çekimi yapıldı. 


Hazırlanan video ile ilgili bilgi veren Radyo TV Sinema Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ramazan Cihan; “Öğrencilerimizin bir sene boyunca gördükleri derslerin bir uygulamasını yapmak istedik. İki aydan beri sürdürdüğümüz çalışmalar neticesinde fakültemiz ve diğer fakültelerden 100’e yakın öğrencimiz görev aldı. Çekim, kurgu ve montajını kendi fakültemizde yaptık. Bu çalışma ileride yapacağımız çalışmaların bir ön habercisidir. Yapım yönetim ve kurguda emeği geçen, Haluk Göl, Yrd. Doç. Dr. Farahnaz Amiri ve Yusuf Kadri Şirinkan hocamızla birlikte bütün öğrencilerimizi tebrik ediyorum.” dedi.

 Zirve Üniversitesi’nde eğitim görmekte olan 54 farklı ülkeden gelen öğrencilerle Türkiye’nin farklı illerinden gelen öğrencilerin görev aldığı çekime ilişkin Zirve Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Kısa, “İletişim Fakültesi akademisyenlerinin ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu bu çalışmanın Türkiye ve dünyaya önemli bir mesaj verdiğini düşünüyorum. Bu tür projeler onların iş hayatındaki başarılarını destekleyecektir. Emeği geçen herkesi tebrik ederim.” dedi.


<< Önceki Haber Zirve İletişim dünyaya seslendi: We are the World Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER