%5 Peşin Taksitler Seneye

Via Port Venezia Satış ve Pazarlama Direktörü Cenk Hayırlıoğlu, “İki ay önce başlattığımız yüzde 5 peşinat kampanyasıyla hem yatırımcılara hem de ev sahibi olmak isteyenlere büyük ödeme kolaylığı sunuyoruz.

%5 Peşin Taksitler Seneye

Via Properties & Gürsoy Yatırım Ortaklığı’yla hayata geçirilen ve İstanbul’a Venedik yaşam tarzını sunan proje Via Port Venezia’nın, yüzde 5 peşinatla taksitleri 1 yıl erteleme kampanyasıyla iki ay gibi kısa bir süre içerisinde toplam 250 daire satışı gerçekleşti. Kaçırılmaz ödeme koşullarıyla daire sahibi olma fırsatı sunan kampanyanın süresi Haziran ayı sonuna kadar uzatıldı.

Toplam 2200 nitelikli konut,4 yıldızlı otel, 70 bin m2’lik kiralanabilir alana sahip alışveriş merkezi ve 50 bin m2 ofis alanlarından oluşan Via Port Venezia, cazip ödeme koşulları sunan bahar kampanyasını Haziran ayı sonuna kadar uzattı… Anlaşmalı bankalardan ING, Denizbank ve Vakıfbank ile 60 ay vadeyle yüzde 0,57’den başlayan faiz oranlarıyla kredi kullanma imkânı sunan kampanya, hayalindeki daireye sahibi olmak isteyenlere önce sadece yüzde 5 peşinat ödeyip geriye kalan taksitleri 1 yıl sonra ödeme kolaylığı sunuyor.



Via Port Venezia Satış ve Pazarlama Direktörü Cenk Hayırlıoğlu, “İki ay önce başlattığımız yüzde 5 peşinat kampanyasıyla hem yatırımcılara hem de ev sahibi olmak isteyenlere büyük ödeme kolaylığı sunuyoruz. Kampanya başladığından bu yana 2 ay gibi bir kısa bir süre geçti. Bu sürede 250 daire satışı gerçekleştirdik.Yatırımcılarımız projede daha çok metrekare olarak ufak daireleri yüksek katlardan, büyük metrekareye sahip daireleri de alçak katlardan tercih ediyorlar” dedi. 



Hafta sonu gelenlere Venedik usulü barbekü Via Port Venezia’da havaların güzelleşmesiyle başlayan barbekü etkinliği devam ediyor… Hafta sonları Via Port Venezia’nın satış ofisine gelen ziyaretçiler Venedik usulü barbekünün eşliğinde proje hakkında bilgi alırken hem kampanyanın hem de hafta sonunun keyfini çıkarıyor. 

TEM Otoyolu’nun hemen yanında, Eski Edirne Asfaltı üzerinde, Habipler-Topkapı tramvay hattının yanı başında konumlanan proje, aynı zamanda yeni yapılacak Mecidiyeköy-Havalimanı arası metro hattından direkt bağlantı alıyor. Büyüklükleri 61 m2’den 244 m2’ye kadar çeşitlilik gösteren daireler 1+1’den ve 4+1’e kadar çeşitlilik gösteriyor.

Daha detaylı bilgi için: www.viaportvenezia.com ya da 444 88 42

<< Önceki Haber %5 Peşin Taksitler Seneye Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER