Elazığ'da huzur ve asayiş uygulaması


Elazığ Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından yaklaşık bin polisin katılımı ile genel asayiş uygulaması yapıldı. Yapılan uygulamalarda 149 iş yeri denetlendi, 3 bin 412 kişi sorgulandı. Yol uygulamasında da 476 aracın sorgulaması yapıldı.

Elazığ Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Elazığ İl Emniyet Müdürlüğümüz tarafından kentin huzur ve asayişini sağlamak amacıyla belirli aralıklarla genel asayiş uygulaması yapılmaktadır. Bu kapsamda; 12 Şubat 2016 tarihinde 20.00 - 22.00 saatleri arasında il genelinde yaklaşık bin personelin katılımı ile 'Huzur 23 Genel Asayiş Uygulaması' düzenlendi. Uygulama dahilinde 149 umuma açık istirahat ve eğlence yerleri ile iş yerleri denetlenerek 4 iş yerine çeşitli maddelerden idari işlem uygulandı. İlimize giriş yapılabilen 12 noktada eş zamanlı olarak yapılan denetimlerde 3 bin 412 kişi sorgulandı. Sorgulanan şahıslardan 2'sinin çeşitli suçlardan aranma kaydı olduğu tespit edilerek gerekli yakalama işlemleri yapıldı.

Uygulama kapsamında; 2 adet kuru sıkı tabanca, 7 adet 9 mm çapında mermi, ayrıca 1,5 gram esrar ve 400 paket kaçak sigara ele geçirildi. Yol uygulamaları kapsamında ise 476 araç sorgusu yapılarak 24 araca ilgili kanun maddelerinden idari para cezası uygulandı. İl genelinde ve ilçelerimizde vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlamak, suç ve suçlularla mücadele etmek amacıyla uygulamalarımız aralıksız devam edecektir." denildi CİHAN
<< Önceki Haber Elazığ'da huzur ve asayiş uygulaması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER