Elazığ'da huzur ve asayiş uygulaması yapıldı


Elazığ Emniyeti tarafından asayiş uygulaması yapıldı. Yapılan uygulama sonucunda bir adet ruhsatsız pompalı av tüfeği ve tabanca ele geçirildi. 11 kişi gözaltına alınırken yol uygulamalarında 11 araca 8 bin TL para cezası verildi.

Elazığ'da Emniyet Müdürlüğü tarafından 950 personelin katılımı ile gece saatlerinde yapılan ve 'Huzur 23 Genel Asayiş Uygulaması' adı verilen uygulama kapsamında çok sayıda iş yeri ve araç kontrol edildi. 2 bin 632 kişi sorgulanırken çeşitli suçlardan aranan 11 kişi gözaltına alındı.

Konu ile ilgili Elazığ Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, şunlar kaydedildi: "Elazığ İl Emniyet Müdürlüğümüz tarafından, kentin huzur ve asayişini sağlamak amacıyla belirli aralıklarla Genel Asayiş Uygulaması yapılmaktadır.Bu kapsamda 25 Temmuz 2015 tarihinde 20.30-22.30 saatleri arasında il genelinde 950 personelin katılımı ile 'Huzur 23 Genel Asayiş Uygulaması' düzenlendi.Uygulama dahilinde, 142 umuma açık istirahat ve eğlence yerleri ile iş yerleri denetlenerek 8 şahıs ile 7 iş yeri hakkında idari işlem uygulandı. Bir iş yerinde pompalı diye tabir edilen ruhsatsız tüfek, bir adet ruhsatsız tabanca ve 6 adet fişek ele geçirildi. Yapılan uygulamalar esnasında 2 bin 632 kişi sorgulandı. Çeşitli suçlardan aranma kaydı olduğu tespit edilen 11 kişi gözaltına alındı. İl merkezine giriş yapılabilen 12 noktada yapılan yol uygulamalarında ise 596 araç sorgusu yapıldı. 11 araca değişik kanun maddelerinden 8 bin TL para cezası uygulandı."
CİHAN
<< Önceki Haber Elazığ'da huzur ve asayiş uygulaması yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER