"Emanete gözüm gibi bakacağım"

Galatasaray Teknik Direktörü Orhan Atik, "Galatasaray bana emanet edilmiştir, ben de bu emanete gözüm gibi bakacağım, bu böyle bilinsin." dedi.



Galatasaray, Türkiye Kupası Çeyrek Final rövanş maçında Akhisar Belediyespor ile 1 - 1 berabere kaldı ve yarı finale çıktı. Sarı kırmızılılarda görevinden istifa eden Teknik Direktör Mustafa Denizli’nin yerine takımın başında maça Orhan Atik çıktı. Maç sonrası açıklamalarda bulunan Atik, "İlk yarı çok arzulu, çok istekli bir Galatasaray vardı. İkinci yarı ise bununla ilgili tam anlamıyla aynı paralelde olduğumuzu söyleyemem. Vermiş olduğumuz bir takım pozisyonlar var ki bunları irdeleyeceğiz ve yorumlayacağız ve bu konuda çalışmalarımız devam edecek." şeklinde konuştu.


'EMANETE GÖZÜM GİBİ BAKACAĞIM'

Galatasaray’a 39 yıl önce, 10 yaşında geldiğini ve bu camianın bir neferi olduğunu kaydeden Atik, "Ben Galatasaray’ın çocuğum. Galatasaray benim tutkum. Galatasaray’da ne kadar sürede olacağımla ilgili yönetim bana destek veriyor. Galatasaray bana emanet edilmiştir, ben de bu emanete gözüm gibi bakacağım. Bu böyle bilinsin." ifadelerini kullandı.

'OYUNCULARIMIZ ELİNDEN GELENİ YAPACAKTIR'

Takımda motivasyon sıkıntısı olup olmayacağı ile ilgili bir soruya ise Atik, "Sıkıntı olarak algılamaz doğru olmayabilir. Yüksek konsantrasyonla oynanan maçlar Süper Lig maçları. Bunun için gerektiği kadar odaklanmaları sağlayabiliriz. Oyuncularımız bu konuyla ilgili herkes elinden gelen her şeyi yapacaklardı." şeklinde cevap verdi.

CİHAN
<< Önceki Haber "Emanete gözüm gibi bakacağım" Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER