Eminevim'den 4 bin 500 müşteriye manevi tur


Emin Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Eminevim, 2015'te 4 bin 500 üyesi için manevi turlar tertip etti.

Umre ve Kudüs turlarına ilgi yoğundu.

Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, konu ile ilgili yaptığı açıklamada "Eminevim ile halkımız faizsiz ev aldı, alıyor. Bu döneme dek Edirne'den Ardahan'a Türkiye'nin her yerinde müşterilerimize ev sunduk. Onların bize olan güveni ile büyüyerek yolumuza devam ediyoruz. Bu büyümede önemli payı bulunan müşterilerimize ev sunduğumuz gibi bizi yakınlarına önerenlere Kudüs ve Kıbrıs gibi turlar ile manevi değerleri görme imkânı sunduk." dedi.


Üstün, ayrıca şu açıklamalarda bulundu:

"250 üyemizi umreye götürdük. Üyelerimizin her türlü yol ve konaklama giderlerini karşılayarak, onların ibadetlerini sorunsuz şekilde yapmalarını mümkün kıldık. Eminevim, bundan sonra da üyelerini ibadetlerini yerine getirmeleri için umreye götürmeye devam edecek.
Üyelerimizin ücret ödemeden ibadetlerini yerine getirmelerine imkân tanıyacağız.

Üyelerimiz için tertip ettiğimiz dış turlardan Kudüs yoğun ilgi gördü. Bizde bu ilgi karşısında Kudüs'e 6 tur yaptık. Üyelerimiz burada Mescidi Aksa dâhil pek çok yerde ibadet etti. Kutsal ve tarihi mekânların yanında Filistin halkının bulunduğu şehirler de tur dâhilinde dolaşıldı. Yine üyelerimize Kosova ve Makedonya'nın manevi, tarihi yerlerini tanıttık.

Üyelerimizin yoğun ilgisi ve Eminevim'i yakınlarına önermelerinden dolayı mutluyuz. Bu mutluluk karşılıklı güven duygusunun bir işareti. Biz de bundan yola koyularak bizi yakınlarına öneren 3 bin 500 üyemizi Anadolu'nun manevi değerlerini görmeleri için Bursa, Yalova, Kapadokya, Kocaeli, Pamukkale, Edirne gibi şehirlere 45 tur tertip ettik. Umre ve Kudüs turlarımızla 4 bin 500 üyemizin manevi değerleri görmesini mümkün kıldık. Bu turlarımıza 2016'da devam edeceğiz."

CİHAN
<< Önceki Haber Eminevim'den 4 bin 500 müşteriye manevi tur Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER