Eminevim yöneticilerini Antalya'da buluşturdu


Emin Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Eminevim, Yönetim Kurulu üyelerini ve 196 yöneticisini Antalya'da bir araya getirdi. 'Stratejik Bütünleşme' temalı Yöneticiler Zirvesi'nde şirketin 2015 rakamları açıklandı, 2016 hedefleri paylaşıldı.

Zirvede yöneticilerin stratejik yanlarını kuvvetlendirme amacı ile yapılan simülasyon büyük beğeni topladı. Simülasyon ile hedefler için hangi stratejilerin belirlenip takip edilmesi gerektiği deneyimlendi.

Zirvede söz alan Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, "2015'te yüzde 30 büyüme hedefini yakaladık. 2016 için de bu hedefimiz devam edecek. Bu yolda beraber yürüdüğümüz tüm yönetici arkadaşları tebrik ediyorum. 2016 hedeflerimizi de bu kararlılıkla sene sonundan evvel yakalayacağımız kanaatindeyim." dedi.

Açılış panelinde Genel Müdür İbrahim Conkar, iyi bir yönetici olmak için atılması gereken adımları anlattı. Conkar, şunları belirtti:

"Başarının asansörü yoktur. Oraya merdivenle çıkılır. Biz de buraya gelene kadar hep beraber çok merdiven çıktık. Ve çıkmaya da devam ediyoruz. 2016 için bu merdiven basamakları daha artacak ve biz hep beraber zirveye çıkmaya devam edeceğiz."

Panelde Emin Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu üyeleri Büşra Üstün, Sefa Üstün, Habibullah Üstün, Musab Üstün; Satış Müdürü Sezai Gök ve Operasyon Satış Müdürü Faruk Saha da söz aldı. Sezai Gök'ün ilan ettiği hedefler katılımcılar tarafından alkışlandı. Gök, "2016 içerisinde şube adedimizi 90'a çıkaracağız. Müşteri adedimiz 40 bin olacak ve sene içerisinde etkinliklerimize katılımları arttıracağız." ifadelerini kullandı.

Faruk Saha ise 2015'te 12 bin teslimat yapıldığını bildirdi. Saha, 2016'da 16 bin teslimat hedeflendiğini duyurdu.
CİHAN
<< Önceki Haber Eminevim yöneticilerini Antalya'da buluşturdu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER