Eminotomotiv'den peşinatsız ve faizsiz otomobil satışı


Emin Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Eminotomotiv; peşinasız, faizsiz ve müşterilerce belirlenecek taksit seçenekleri ile otomobil alma imkânı sunuyor.

Şirket, 25 senede 50 bin bireye bu şekilde satış yaptığını ifade ediyor.

Eminotomotiv, ayda bin taşıtı müşterileri ile buluşturuyor.

Emin Şirketler Grubu Genel Müdürü İbrahim Çonkar, konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydediyor:

"1991'de sıfır otomobiller de kampanyalar ile başladığımız bu yolculuğumuza şu an 2. el otomobiller ile devam ediyoruz. İlk başladığımızda Türkiye'de 2 marka vardı ve biz bu 2 markayı sıfır olarak halkımıza sunuyorduk. Ayrıca faizsiz ve taksit seçenekleri ile. Şu anda taşıt türlülüğünün de etkisi ile halkımızın tercihi ile 2. el olarak yolumuza devam ediyoruz.

2.el otomobilde aylık bini aşkın taşıt sunuyoruz. Müşterilerimiz taşıtlarını dilediği takdirde kendileri, dilediği takdirde Elbirliği sistemi ile peşinatsız, faizsiz ve kendi belirledikleri ödeme seçenekleri ile alabiliyor. Sistemimizde tüketici ilk etapta ne kadar bir otomobil almak istediğini belirliyor. Peşinatlı veya peşinatsız seçenekler arasında tercihini yapıyor. Seçilen taksit sayısı aynı zamanda o gruptaki kişi sayısıdır. Yapılan ödemelerle her ay bir otomobil parası birikir. Biriken bu para noter huzurunda yapılan çekilişler ile birine otomobil almak için kullanılır.

2.el tarafında tercih ediliyoruz. Onlara güven verdik ve hep bütün müşterilerimizin memnuniyetini gördük. '2. el taşıt alımları her zaman sıfır alımlarına göre daha riskli olmuştur. Dışarıdan taşıtı aldığınız anda her şey bitmiştir. Geri dönüşünüz yoktur. Size taşıtı satarken belirtilenin dışında bir sorun da belirebilir. İşte burada bizim garantimiz devreye giriyor. Sattığımız bütün taşıtlara garanti vererek satıyoruz. Satarken her şeyi belirtiyoruz. Müşterinin taşıtı dilediği yerde servise götürmesini de talep ediyoruz. Müşteri taşıtı aldıktan sonra bizim ifade ettiklerimizin dışında herhangi bir sorun çıkarırsa taşıtı sattığımız fiyattan geri alıyoruz. Daha hiçbir taşıtımız geri gelmedi. "

"KÜÇÜK MOTORLU DİZEL TAŞITLAR TERCİH EDİLİYOR"

Şu an küçük motorlu dizel taşıtların tercih edildiğini anlatan Çonkar, "Daha evvel dizel taşıtlar tercih edilmiyordu. Şu an aksi bir durum söz konusu. Eskiden tercih edilmemesinin nedeni; dizel taşıtlar ülkemize çok gelmiyor, gelenler de problem çıkarıyordu. Çünkü ülkemizin şartlarına uygun değillerdi. Şu anda gelen taşıtlar hem ülke şartlarımıza uygun. Tercih nedenlerinden bir diğeri de dizel yakıtın benzine göre daha uygun olması." diyor.

CİHAN
<< Önceki Haber Eminotomotiv'den peşinatsız ve faizsiz otomobil satışı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER