3.Ticari araçlar Türkiye 2014 konferansı 15-16 Eylül'de

Türkiye’nin ticari araçlar ile ilgili tek konferansı olan 3. Uluslararası Ticari Araçlar Türkiye 2014 Konferansı, 15 - 16 Eylül 2014 tarihlerinde İstanbul’da yapılacak.

3.Ticari araçlar Türkiye 2014 konferansı 15-16 Eylül'de

Car Training Institute tarafından düzenlenen konferansta, Türk otomotiv sektörünün dinamiklerini ve gelişimini masaya yatıracak. 

Türk otomotiv sektörü, 15 ve 16 Eylül tarihlerinde İstanbul’da buluşacak. Sheraton İstanbulHotel’dedüzenlenecek olan 3’üncü Uluslararası CTI Konferansı Ticari Araçlar Türkiye 2014, otomotiv sektöründeki büyümeden kaynaklanan fırsatları ve zorlukları mercek altına alacak. Konferansın ana başlıklarını Türkiye’nin global ticari araç pazarındaki konumu, Türkiye’de treyler üretimi, hafif yük çözümleri, insan kaynakları uygulamaları ve EURO VI’nın uygulanması konuları oluşturacak. Bu yılki etkinlikte ilk kez ele alınacak konulardan biri de tedarik zincirinin en etkili şekilde nasıl yönetilebileceği olacak.

Açılış konuşmasının Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Davut Kavranoğlu tarafından yapılacağı Ticari Araçlar Türkiye 2014 Konferansı’na Türkiye Otomotiv Sanayii Derneği Genel Sekreteri Prof. Ercan Tezer başkanlık edecek. Türkiye, Almanya, Avusturya, Hollanda ve İspanya’dan gelen 20’den fazla uzman teknik ve ekonomik konular hakkında sunumlar gerçekleştirecek. Taşıt Araçları Yan Sanayicileri Derneği (TAYSAD) Başkanı Dr. Mehmet Dudaroğlu, yan sanayinin yeni ufkunu ortaya koyacak. Anadolu ISUZU Genel Müdürü Yusuf Tuğrul Arıkan ise otobüs ihracatı kabiliyetlerinin nasıl geliştirilebileceğini analiz edecek. Mercedes-Benz Türk İnsan Kaynakları Direktörü Salih Ertör de Türk otomotiv sanayisinde insan kaynakları uygulamaları hakkında bir konuşma yapacak. 

Elektronik trendler ve bağlantılı ticari araçlar gibi konular ise Valeo Türkiye Genel Müdürü Tuna Arıncı tarafından ele alınacak. Sanayideki küresel rekabet, HEMA Otomotiv Sistemleri Genel Müdür Yardımcısı İskenderUlusay tarafından tartışmaya açılacak. Konferansta ayrıca elektrifikasyon, hafif yük çözümleri, tedarik zinciri ve sürdürülebilirlik gibi konular da ele alınacak. Bu sene özel bir serginin de yer alacağı Ticari Araçlar Türkiye 2014’e yüze yakın ticari araç sanayisi uzmanının katılması bekleniyor.Ticari Araçlar Türkiye, uluslararası ve Türk ticari araç uzmanlarınıbiraraya getiren üst düzey bir konferanstır. Konferans geçen yıl başta Türkiye ve Almanya olmak üzere, Avusturya, Hollanda, İtalya, Hindistan ve İngiltere gibi ülkelerin otomotiv sektörlerinin önde gelen isimlerine ev sahipliği yaptı.

<< Önceki Haber 3.Ticari araçlar Türkiye 2014 konferansı 15-16 Eylül'de Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER