AC Yapı Kartal'daki projesine ön talep topluyor

AC Yapı, Kartal’da hayata geçireceği dev projesi için, “yenievimburadaolacak.com” adresinden ön talep toplamaya başladı.

AC Yapı Kartal'daki projesine ön talep topluyor

Kartal’ın merkezinde konumlandırılan projenin 18 Eylül’de düzenlenecek lansmanın ardından satışa sunulacağı belirtiliyor. 

AC Yapı, yeni projesinde ön talep toplanmaya başladı. Kartal E-5 bandında adalar manzarasına hakim bir noktada yer alan projeye kısa sürede yoğun bir talep geldi.“yenievimburadaolacak.com” adresinden ön talep toplanan projenin 18 Eylül’de Taksim Grand HyattHotel’dedüzenlenecek lansman sonrasında satışa sunulacağı belirtildi. Kartal’ın en merkezi noktasında 44 katlı iki kuleden oluşacak projede, konut ve Home – Office’lerin yanı sıra cadde mağazaları da yer alacak. AC Yapı, yeni projesinde geniş ve ferah bir tasarıma sahip 1+1’den 4+1’e kadar uzanan çeşitte daire tipi sunuyor.

 Adalar manzarasına hakim konumuyla da öne çıkan projede yaklaşık 2 bin 200 kişi yaşayacak. Projenin lansman sonrasında başlayacak satışlarıyla birlikte 120 aya kadar uygun faiz oranlarıyla konut kredisi de kullanılabilecek. AC Yapı, Kartal projesi kapsamında; açık ve kapalı yüzme havuzlarından çocuk oyun alanlarına, 7/24 güvenlikten otoparka kadar pek çok donatıya da yer veriyor. Projede; sauna, kapalı otopark, fitness merkezi, dinlenme alanları, yüzme havuzu gibi sosyal imkânlar da bulunuyor.

Kartal’ın en işlek noktası olarak kabul edilen E-5 bandında konumlanan proje, teslimlerin ardından bölgenin merkezi haline gelecek cadde mağazalarıyla da dikkat çekiyor. AC Yapı’nın ön talep topladığı proje, özellikle ulaşım kolaylığı ve rahatlığıyla dikkat çekiyor. E-5’e yakın bir mesafede bulunan proje, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 16 km, Kartal Metrosu’na 2,6 km ve Kartal Sanayi Sitesi’ne 5,4 km uzaklıkta yer alıyor. Proje, Heybeli Ada, Kınalı Ada ve Sedef Adası’nın da muhteşem görüntüsünü sergiliyor ve göz kamaştıran sahil manzarasıyla da dikkat çekiyor. 


<< Önceki Haber AC Yapı Kartal'daki projesine ön talep topluyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER